Oduševite svog muškarca, prijatelja ili sami sebe počastite s personaliziranim BOKSERICAMA! Hrvatski brend Lodoli nudi gaćice sa Vašim imenom + uključena dostava i to za samo 89 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kvalitetan hrvatski brend s vrhunskom izradom odjeće oduševit će i najzahtjevnije osobe! Kako bi što duže bili zadovoljni, ovo nije samo print nego gumena aplikacija koja se tijekom pranja neće odljepiti ili izgubiti svoju boju! Kupon se može iskoristiti do 11.07.2020.

Veličina i boja i ime modela se zajedno s adresom za pošiljku i kuponom šalje na mail prodaja@lodoli.hr.


LODOLI

Naš prvi slogan je glasio, ” for the special moments in life “. Uz vlastitu proizvodnju omogućit ćemo sve što u glavi smislite te možemo vrlo brzo i lako pretvoriti u proizvod. Kroz skoro deset godina djelovanja smo poznati po visoko kvalitetnim proizvodima.

Ciljna skupina je ta koja je svjesna kvalitete i živi životnim motom “presiromašan sam da kupujem jeftino”. No, ima i jedna nuspojava, npr. stranka kupi jednu pidžamu i vrati se po drugu tek nakon puno godina kad ovu potroši.

Tvrtka posjeduje moderne šivaće strojeve, radimo s profesionalnim ljudima te koristimo kvalitetne koncerni materijale. Po raznim testovima smo osvojili najviše ocjene u proizvodnji rublja. No, za hrvatsko tržište smo prilagodili naše cijene hrvatskom džepu. Jer nam je stalo da Hrvati koriste najkvalitetnije proizvode.

Dostava: Poštarina je uračunata u cijenu dostava se vrši unutar (3-7 dana) do krajnjeg kupca od slanja svih podataka (veličina, imena i boje) s adresom za pošiljku i kuponom šalje na mail prodaja@lodoli.hr. Moguća je za cijelu Hrvatsku.