Tradicionalni okusi Istre u modernom ruhu gastronomije! Odaberite jedan od dva bogata menija: predjelo, glavno s prilozima +desert u restoranu Hotela Fontane*** u Buzetu, od samo 79 kn/ osobi!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osjetite rapsodiju okusa uz izvornu istarsku kuhinju! Kupon vrijedi za 1 osobu do 01.09.2020.

Ponuda 1) Meni: maneštra bobići + pečene pole mladog krumpira sa domaćim maslinovim uljem + domaće kobasice i ombolo na žaru + povrće + sezonska salata + sladoled od vanilije sa bučinim uljem i bademovim listićima.

Ponuda 2) Meni: goveđa juha sa domaćom tjesteninom + buzetska nedeva sa umakom od šparoga + lungić na grilu + sezonska salata + čokoladni tartuf.


Hotel Fontana***

Podno starog grada Buzeta, u samom centru smjestio se Hotel Fontana***.
Moderan, novo uređen i lako dostupan hotel, idealan za sve koji žele istraživati Buzeštinu i Istru. Zadovoljiti će profesionalne sportaše ali i amatere, poslovne ljude, organizatore team buildinga, evenata i vjenčanja, ljubitelje tartufa, istarskih delicija i vina. Ljubazno osoblje hotela potrudit će se učiniti Vaš boravak ugodnim i nezaboravnim.



RESTORAN

Prateći trendove u kuharstvu i ugostiteljstvu, u sklopu hotela nalazi se hotelski te à la carte restoran u kojem se poslužuju delicije istarske kuhinje s naglaskom na jela od tartufa koja se vrhunski sljubljuju sa biranim istarskim vinima.
Sala restorana s terasom ima 100 sjedećih mjesta. Prostor je idealan za organizaciju privatnih i poslovnih ručkova, svečanih večera, vjenčanja, banketa i manjih seminara.

Nakon kupnje kupona obavezno kontaktirati partnera za rezervaciju stola na br.tel 0 385 (0) 52 662 615, uz KOD i ID kupona po primitku.