Aktivna relaksacija u čarobnom Bledu u Sloveniji! Hotel Ribno 3* poziva Vas na ljetni odmor od 3 dana/2 noćenja s doručkom i rekreaciju uz bicikle i tenis već od samo 1216 kn za 2 osobe!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživanje u prekrasnom Bledu, opuštanje u vrhunskoj usluzi te zabavnu sportsku aktivnost omogućit će Vam dobro poznati Hotel & Glamping Ribno koji je ujedno i prvi i jedini Zero Waste hotel u Sloveniji! Kupon vrijedi ovisno o odabranom terminu: 01.06.-19.06.20. / 20.06.-10.07.20. / 11.07.-31.07.20. / 01.08.-31.08.20.

Obiteljski HOTEL & GLAMPING RIBNO nalazi se u neposrednoj blizini Bleda, u idiličnom selu prema kojemu je i dobio ime. Njegov položaj na rubu borove šume oduševljuje sve posjetitelje, one koji čeznu za mirom i opuštanje u bliskom kontaktu s prirodom!

U ponudi Vas očekuju besplatno korištenje teniskog terena (svaki dan 1h) + besplatni najam bicikala (2h) sa spremištem i prostorom za pranje bicikala + karta biciklističkih staza u okolici Bleda!

Hotel je izgrađen 80-ih, ali se dizajn i opremljenost uvijek osvježuju i dopunjuju kako bi se svaki gost osjećao ugodno, zadovoljno i ispunjeno. Lobby i restoran izrađeni su i opremljeni u potpunosti ručnim radom samog vlasnika iz starog drva, a počeli su i s izradom drvenog namještaja za sobe.

Gostima hotela su na raspolaganju 58 soba i tri apartmana s kabelskom TV, telefonom i kupaonicom s kadom ili tušem, a većina od njih također imaju balkon ili terasu. Hotel ima i 20 renoviranih soba vlastite proizvodnje, a sve iz drva tako da gost dobije osjećaj da je zaista u prirodi! Cijeli hotel je pokriven bežičnim signalom za pristup Internetu, a osigurano Vam je i parkirno mjesto.

Nakon sportskih i rekreativnih aktivnosti, opustite svoje tijelo i duh masažom u hotelu uz 10% popusta!

Hotel ima veliki restoran i otvorenu terasu tijekom ljeta, a u hotelskom lobbyju nalazi se bar gdje možete uživati u piću ili se informirati o svim mogućnostima provoda slobodnog vremena u Bledu i okolici. Glavni fokus stavljen je na bicikliranje budući da je hotel uvelike posvećen biciklističkim aktivnostima te omogućuje najam, spremište i pranje bicikala.

Hotel se također izuzetno mnogo brine i o okolišu, posebice o zbrinjavanju otpada, štednje vode i kvalitetnoj usluzi hrane, pa je tako hotel nagrađen i Zero Waste certifikatom 2018. godine kao prvi i jedni u Sloveniji!

BLED je poznato slovensko lječilište i odmaralište, još od kraja 19. stoljeća, tako da je i danas jedna od najvećih turističkih atrakcija Slovenije. Prekrasno jezero, zajedno sa svojom okolicom, može se svrstati uz bok najljepših alpskih odmarališta, poznat po svojoj blagoj i ljekovitoj klimi te termalnoj vodi koja liječi od stresa, umora i brojnih drugih poremećaja izazvanih stresnim načinom života!