PodržimoNaše

Ljetovanje u krugu obitelji i prijatelja u predivnom Omišu! Uz izbor 3, 5 ili 7 noćenja provedite najljepši odmor tik uz more u Relax mobilnoj kućici II. ili III. red za do 8 osoba u Kampu Galeb!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kamp je smješten na ulazu u pitoreskni dalmatinski gradić Omiš, grad sa gusarskom prošlosti, u blizini impresivnog kanjona rijeke Cetine i ušća rijeke u more... Kupon vrijedi za do 8 osoba i može se iskoristiti u periodu od 06.06.20. do 06.07.2020.

Kamp je udaljen je samo 25 km od centra najvećeg grada na hrvatskoj obali – Splita. Iznimno pogodan za djecu, ponajprije zbog velike pješčane plaže i plitkog mora, te ponosno nosi epitet obiteljskog kampa. 

Izaberite 3, 5 ili 7 noćenja u mobilnoj kućici Relax u 2. ili 3. redu do mora + parking za jedan automobil - sve za do 8 osoba!

Uz to, sportski tereni, prijateljsko osoblje i bogata gastronomska ponuda savršena su kombinacija za opuštanje i zabavu. Pozicija kampa idealna je za jednodnevne izlete u Dubrovnik i Međugorje. Iskoristite agenciju na recepciji za organiziranje jednodnevnih izleta u okolne gradove i na otoke, te rafting, canyoning, planinarenje...

Ponosni smo što nosimo oznaku Ecocamping, koju smo dobili zahvaljujući našim naporima u zaštiti okoliša i očuvanju prirode, te sigurnosti i kvaliteti kampiranja. Kao nositelj Bike certifikata, kamp je idealan za ljubitelje bicikliranja.

GRATIS korištenje sportskih terena (nogomet i tenis) na zahtjev u trajanju 1h dnevno! GRATIS dječji krevetić i hranilica uz rezervaciju!

Uživajte u našim energetski učinkovitim mobilnim kućicama!

Mobilne kućice RELAX 6+2 smještene su na samo 20-60 metara od pješčane plaže kampa Galeb, iza Sunshine mobilnih kućica. Kućice su izvrsno opremljene i pogodne su za smještaj maksimalno 8 ljudi. 

U svakoj mobilnoj kućici nalaze se: tri spavaće sobe, visokokvalitetne tapete sa 3D printom na zidovima, LED rasvjeta, moderna kuhinja visokog sjaja (perilica posuđa, staklokeramička ploča za kuhanje, mikrovalna pećnica, hladnjak i posuđe), dnevni boravak (kut u dnevnoj sobi se može pretvoriti u dodatni ležaj za dvije osobe), 2 kupaonice sa podnom i zidnom keramikom, natkrivena terasa veličine 3 x 8m.

Mobilne kućice su klimatizirane i opremljene sa SAT TV.

ZANIMLJIVOSTI O KAMPU

● Kamp Ribnjak - današnji kamp Galeb - otvoren je 1974. god.
● Ime Ribnjak dobio je jer se na ovoj jedinstvenoj lokaciji, na kojoj se miješa morska i riječna voda, u XIX. st. nalazio ribnjak grofa Kulmera – poznat po bogatoj raznovrsnosti biljnog i životinjskog svijeta.
● Restoran Brguja služio je kao atelje poznatog hrvatskog slikara Joke Kneževića.