Wellness ljeto u TUI BLUE Adriatic Beach Resort-u na Makarskoj rivijeri uz 2 noćenja s ALL INCLUSIVE uslugom! Očekuje Vas boca vina pri dolasku, korištenje saune i teretane...sve za dvoje-od 1999 kn!

31 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

TUI BLUE Adriatic Beach je mjesto koje spaja nenametljivu eleganciju s luksuznim sadržajima i uslugama! Hotel je primjeren isključivo za odrasle od 18 godina na dalje! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 15.06.20. do 28.09.20.(kada hotel zatvara svoja vrata za ljetnu sezonu)!

TUI Blue Adriatic Beach Resort 

Adriatic Beach Resort - ELEGANCIJA I ŠARM. SAMO ZA ZALJUBLJENE

Ne čeka vas samo odmor već i ljubavna avantura. Od trenutka kada kročite nogom u Hrvatsku, strastveni i posvećeni tim našeg resorta pobrinut će se da se na odmoru jednako opustite i zabavite.  TUI Blue Adriatic Beach Resort je mjesto koje spaja nenametljivu eleganciju s luksuznim sadržajima i uslugama. Novouređene moderne sobe imaju očaravajući pogled na kristalno čisti Jadran.

Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 ALL INCLUSIVE usluge, u standard dvokrevetnoj sobi u TUI Blue Adriatic Beach Resort-u + gratis boca vina u sobi pri dolasku + besplatno korištenje teretane i saune + piće dobrodošlice + besplatan WI-FI + animacijski program, sve za 2 odrasle osobe.

Restorani, barovi i kafići uređeni su za svačiji ukus i uključuju široku ponudu. Uz miris borova i morski povjetarac, vaš kulinarski doživljaj dodatno je obogaćen umirujućim ambijentom koji skriva uzbuđenje kakvo najmanje očekujete. Avanturisti i ljubitelji povijesti mogu izabrati neki od dnevnih izleta koji vas vraćaju u rimsko doba i dalje u prošlost, dok će naš wellness centar i teretana Yes to Beauty zadovoljiti svaku vašu potrebu za opuštanjem.

Raskošan ali topao, TUI Blue Adriatic Beach Resort jednostavno je jedno od najboljih mjesta gdje možete doživjeti nevjerojatnu okolicu Makarske. Dođite i zaljubite se ponovo.

Jedna večera u a-la-carte restoranu za ostvarena minimalno 4 noćenja! Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: neograničeno korištenje vanjskog bazena (grijan) s ležaljkama, ručnicima i suncobranima.

LUKSUZNO ZADOVOLJSTVO. ZA LJUBITELJE PRIRODE I ZALJUBLJENE

Ove sezone se razmazite u netaknutoj prirodi. TUI Blue Makarska je prekrasan, intimni resort namijenjen odraslima koji se žele opustiti u blistavom, prirodnom okruženju. Pažljivo preuređeni hotel posebno je dizajniran kako bi vam pružio luksuzne trenutke mira. Ljubazno i uslužno osoblje, smirujuće boje, moderni dekor i mirisne borove šume učinit će da svoje sretno mjesto pronađete baš u Igranima. Naš jedini cilj je da vaš odmor u resortu TUI Blue Makarska bude nezaboravan. Jamčimo da ćete se osjećati kao kod kuće bez obzira odaberete li sobu s očaravajućim pogledom na more ili senzualni swim-up apartman. Rashladite se u jednom od vanjskih bazena kako biste se pripremili za kušanje slasnih delicija u našim modernim restoranima. Nudistička plaža udaljena je samo 5 minuta hoda od hotela.

SOBE STANDARD

Posebno osmišljene sobe za uživanje u opuštajućim noćima i umirujućim danima te jutrima u s voljenom osobom. Sobe standard su dostupne i bez pogleda na more i s pogledom na more - uz nadoplatu, ovisno o raspoloživosti. Sadržaj soba: Balkon/terasa, klimauređaj, televizor s ravnim zaslonom, mini bar koji se svakodnevno nadopunjuje, odvojena kupaonica s nadglavnim tušem, set za pripremu kave i čaja, sef, sušilo za kosu s ekskluzivnom prirodnom kozmetikom za njegu.

WELLNESS CENTAR I TERETANA YES TO BEAUTY

U wellness centru i teretani gosti mogu uživati u širokoj lepezi usluga, prilagođenih njihovim potrebama. Dođite i razmazite se tretmanima za pomlađivanje tijela i lica ili potaknite protok energije u našoj teretani. Radije biste se samo opustili? Otopite stres u luksuznoj sauni. Želite isprobati nešto zaista posebno? Počastite se najromantičnijom i najluksuznijom masažom za parove, koju smo osmislili posebno za zaljubljene.

Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

USLUGE

Uživajte u romantičnoj avanturi krojenoj po vašim željama u TUI Blue Adriatic Beach Resortu, a zanimljive aktivnosti u zanosnoj prirodi Makarske i slasni zalogaji i pića zasigurno će podići vaše raspoloženje.

Dodatna napomena: Brand TUI ima pravilo odijevanja dugih hlača za gospodu u našem restoranu za vrijeme večere! Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po primitku kupona isključivo na mail inventory@karismaadriatic.com uz broj kupona po aktivaciji kupona.