Aktivan odmor u predivnoj slovenskoj prirodi na 3 dana/ 2 noćenja s doručkom u Hotelu Grof 4* za 2 osobe uz korištenje fitnessa i sauna, samo 1417 kn! Djeca do 6 god. GRATIS!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u čistom zraku i okruženi prirodnim ljepotama! Očekuje Vas nikad duži rok iskoristivosti kupona do 28.12.2020.!

Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 noćenja sa super zdravim doručkom iz domaćih sastojaka, u superior sobi bez balkona + besplatno korištenje hotelske saune (infrared i biljna) + besplatno korištenje fitnessa + besplatni wi-fi + besplatni parking, sve za 2 osobe.


Hotel Grof sadrži restoran, fitness centar, bar i vrt na Vranskom. Među sadržajima u ovom objektu su sobna posluga i prostor za odlaganje prtljage, kao i besplatni WiFi u cijelom objektu. Hotel ima obiteljske sobe. 
Smještaj nudi smještaj s 4 zvjezdice sa saunom i terasom. Najam bicikla i najam automobila dostupni su u hotelu Grof, a područje je popularno za planinarenje i biciklizam. Na raspolaganju su besplatno privatno parkiralište i poslovni centar, kao i recepcija otvorena 24 sata.


SMJEŠTAJ
Superior soba bez balkona
Sobe su veličine 25 m². Dvokrevetne su i klimatizirane. Iste sadržavaju: garderobu, WC s kadom ili tuš kabinom, sef, aparat za pripremu kave/ čaja, TV ravnog ekrana s kabelskim programima.


Rimske Toplice udaljene su 46 km od hotela, a Dobrna 29 km. Najbliža zračna luka je Ljubljana Jože Pučnik, 54 km od hotela Grof, a objekt nudi uslugu prijevoza od zračne luke. Hotel predstavlja idealnu destinaciju za vaše poslovne događaje, team buildinge, rekreativna i obiteljska druženja, sportske pripreme ili samo umjerene odmore na kojima ćete se odmoriti od gradske vreve i prepustit se užitcima.


Wellness prostor se koristi u skladu s preporukama HZJZ!

CrnoJaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona na br. tel: +386 41 442 888. Obavezna e-mail rezervacija isključivo na e-mail: hotel@grof.eu, uz kopiju kupona po aktivaciji kupona.