Želite kvalitetan odmor? Moderni apartmani Malić u Petrčanima, nadomak Zadru, dobar su odabir za ljetni predah uz 2, 3 ili 5 noćenja za 2 ili 4 osobe, već od samo 699 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite broj noćenja i broj osoba od ponuđenih šest opcija! Kupon vrijedi isključivo do 30.06.2020.!


APARTMANI MALIĆ

Apartmansko naselje Malić, Petrčane.

Moderno opremljeni i udobni apartmani idealni su za miran odmor daleko od gradske gužve i stresa. Potpuno opremljeni i samo 30m od mora u malom i mirnom mjestu Petrčane, apartmani jamče Vam da ćete provesti opušten i zabavan odmor u prekrasnoj prirodi u srcu Mediterana. Osim apartmana, svim gostima na raspolaganju je recepcija, restoran i caffe bar, s mogućnošću polupansiona na upit.
Petrčane je mjesto i luka na obali uvale koja nosi isto ime, 12km sjeverozapadno od Zadra. Ovo mirno i zaštićeno slikovito mjesto idealno je za miran odmor daleko od gužve i stresa svakodnevice. Smješteno pored starih hrvatskih gradova Zadra i Nina koji imaju bogatu kulturnu i zabavnu ponudu, Petrčane je prikladno za posjet otocima zadarskog akvatorija i nacionalnog parka Kornati.


Mogućnost korištenja vanjskog grilla, ležaljki za plažu. Apartmani se nalaze na samoj plaži. U blizini se nalazi market, slastičarnica i restoran...


SMJEŠTAJ


Površina apartmana: 50 m2. Apartman sadrži prostrani dnevni boravak s opremljenom kuhinjom, aparat za kavu, hladnjak, kupaonicu, SAT-TV, peć.

Zadar

Zadar, okružen povijesnim gradovima Ninom, Pagom, Biogradom, Obrovcem, Benkovcem i ostalima, smješten je u srcu jadranske obale. Osim mnogobrojnih slikovitih gradova i mjesta u okolici, u blizini se nalaze i četiri nacionalna parka i dva parka prirode što Zadar čini idealnim mjestom za aktivan odmor ispunjen i urbanom zabavom i jedinstvenim iskustvom tradicionalnog Mediterana.

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona obavezna potvrda rezervacije na e-mail info@apartmani-malic.com uz priloženi kupon (s KODom i ID-om)!