Ljetujte sa stilom u Art & Heritage Hotelu Almayer 4* u srca Zadra na 3 dana/ 2 noćenja s doručkom! Očekuje Vas luksuzni smještaj i poklon dobrodošlice, sve za 2 osobe po super cijeni!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Sobe s dizajnerskim potpisom i izvrsnom lokacijom u srcu Zadra! Otkrijte raskoš tradicije u suvrmemenom ruhu! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 01.06.20. do 30.06.20.!

Almayer Art & Heritage Hotel, Zadar
Potpuno rekonstruirana i otvorena kao hotel u 2017. godini, ova jednokatnica koja datira iz 1863. godine sastoji se od 9 ekskluzivnih smještajnih jedinica - 4 dvokrevetne standardne i 5 dvokrevetnih luksuznih soba s dvokrevetnim krevetom. Svaka soba eklektično je uređena u kombinaciji retro-šika i suvremenih detalja, s naglaskom na prirodne materijale i atmosferu cjelokupnog ambijenta, kako bi u konačnici dočarala estetski doživljaj prostora za potpis hotela Almayer. Koju god sobu odabrali, nećete htjeti otići.

Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u Deluxe Mezzanine sobi + 2x doručak + iznenađenje dobrodošlice + besplatni parking + besplatni wi-fi, sve za 2 osobe.

Almayer Art & Heritage Hotel je šarmantan i jedinstven samo za odrasle (12+) boutique hotel smješten u povijesnoj jezgri Zadra. Hotel sadrži umjetničku galeriju, vinski bar i lisnat tajni vrt u glavnoj zgradi, uz dodatak četiri moderne dvokrevetne sobe u obližnjem prilogu. 

Okružen bujnim zelenim parkom i zaštićenim spomenicima kulture koji su simboli ovog tri tisuće godina starog grada, hotel je savršeno smješten uz gradske znamenitosti - Rimski forum, more, obalni pločnik i poznate arhitektonske instalacije - Morske orgulje i Pozdrav Suncu. Savršeno mjesto za radoznale putnike.

Kako bi se sačuvao povijesni izgled i duh stare građevine, sveobuhvatno je uređena vanjska obnova kompleksa. Novi interijer hotelskih i pomoćnih soba, koji su dizajnirali vlasnici i priznati dizajner Boris Ružić, vizualno je raskošan, uistinu eklektičan i ispunjen kozmopolitskim duhom Mediterana. Vođeni estetskim manifestom koji povezuje baštinu, dizajn i umjetnost, naglasak je bio na dizajnu interijera, kao i stvaranju doživljaja mjesta koje daje snažan emocionalni utjecaj i osjećaj te instinktne udobnosti doma.

Hotel je samo za odrasle od 12 godina na više!

Deluxe dvokrevetne sobe s mezaninom
Naše najelegantnije i prostranije luksuzne dvokrevetne sobe s mezzaninom (32-34m2) nalaze se na prvom katu hotela. 

Sobe uključuju mezaninsku spavaću sobu s izuzetno udobnim i prostranim francuskim krevetom koji se može pretvoriti u dva odvojena kreveta, prostrane i svijetle kupaonice, te dnevni boravak s udobnom kaučom koja se lako pretvara u dodatni krevet kraljice. Sobe imaju prozračan interijer, originalna umjetnička djela i toplu atmosferu potkrovlja.

Obavezno prije kupnje provjeriti slobodne termine na 023 335 357! Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po kupnji kupona isključivo na mail info@almayer.hr uz kod kupona po aktivaciji kupona.