Guštajte ovog ljeta sjedeći uz more i iskušajte domaću hranu u Bistro Punta u Petrčanima, odaberite jedan od dva menija: riblji ili mesni uz uključenu čašu vina, sve za dvoje i od 115 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Očekuje Vas klopa za prste polizati te osim glavnim jela stiže i čaša vina! Kupon se može iskoristiti do 01.07.2020.

Opcija 1) Tjestenina sa plodovima mora ili rižoto od kozica + 2 x 0,1 vina crno ili bijelo za samo 115 kn!

Opcija 2) Roštilj mesna plata za dvoje + 2 x 0,1 vina crno ili bijelo za samo 159 kn!


Šarmantni bistro s domaćim jelima koje vole i stari i mladi! U svojoj kuhinji pripremit će jela od kojih nećete samo biti siti, već i zadovoljni!

Petrčane je poznato po svojim brojnim plažama, bistrom moru i hladovini u sjeni borove šume.
Plaže u mjestu su šljunčane, betonirane te s pješčanim predjelima u moru, što znači da odgovaraju posjetiteljima različitih ukusa i želja. Tradicionalno, neke od njih krase mulevi, karakteristični za ovo podneblje.
Plaže se prostiru duž cijelog mjesta, u svojoj duljini od gotovo 5 kilometara. Prostor za kupanje je iznimno velik, pogodan za malu djecu u svojim plitkim dijelovima, a za odrasle na dubini od nekoliko metara. Pojedine plaže u Petrčanima su prilagođene i osobama s invaliditetom. S godišnjim prosjekom od oko 130 sunčanih dana i 2500 sati, sunčani kalendar Petrčana opravdava epitet ugodne mediteranske klime.

Obavezna prethodna rezervacija na tel 023 364 640, radno vrijeme od 10:00h - 21:00h! Ponuda se odnosi na konzumaciju isključivo u restoranu!