Neka Vas oduševi ljetno ruho Sarajeva! Odmor za cijelu obitelj na 3 dana/ 2 noćenja u srcu Sarajeva u Pansionu Stari Grad u family sobama za 2 odrasle osobe i dvoje djece do 14 god., samo 535 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pansion Stari Grad smješten je u blizini svih poznatih sarajevskih znamenitosti kao što su: gradska vijećnica, Muzej grada Sarajeva, Gazi Husrev-begova džamija...Rok iskoristivosti kupona je 25.08.2020.!

Pansion Stari Grad je mali luksuzni sarajevski hotel koji se nalazi u srcu  starog dijela  grada. Smješten je u blizini svih poznatih sarajevskih znamenitosti kao što su: gradska vijećnica, Muzej grada Sarajeva, Gazi Husrev-begova džamija, stara pravoslavna crkva,Katedrala Srca Isusova, Aškenaška sinagoga i još mnogo poznatih kulturnih obilježja.


 Pansion Stari Grad postoji od 2007 godine i nudi smještaj  u stilu osmanske i bosanske arhitekture.   Pri ulasku u Pansion primjetit ćete specifičnu bosansku izgradnju koje ce vas odvesti natrag u period Osmanskog vladanja.  Topla dobrodošlica će vas dočekati trenutkom ulaska u pansion. Imat ćete osjećaj da je ovo vaš drugi dom!


Pansion nudi 10 prelijepih i jako udobnih  soba –  apartman za 4 osobe,  trokrevetne, dvokrevetne i  jednokrevetne sobe. Besplatna internet mreža je moguća u cijelom objektu. Sve sobe su nepušačke i svaka soba posjeduje privatno kupatilo, kablovski TV program, klimatizirani uređaj, besplatnu internet konekciju, protivpožarni alarm, grijanje te ostale hotelske sadržaje kao što su: besplatni toaletni proizvodi, fen, usluga raspremanja soba i doručak u sobi.

 

ODMAH po primitku kupona obavezna rezervacija termina mailom ili telefonom na br.: +387 33 239 898, Tel/Fax: +387 33 533 433, mob: +387 61 926 789, e-mail: pansion_starigrad@hotmail.com, uz KOD i ID kupona.


Ako dolazite u Sarajevo, Pansion Stari Grad je najbolje mjesto za vas. Osoblje koje govori više jezika je 24 sata dostupno narecepciji . Na recepciji možete dobiti besplatne mape , upute i informacije  o obilasku grada. Parking je pod kontrolom čuvara i video nadzora , nalazi se  uz pansion i dodatno se plaća.