Adrenalinsko ludilo!!! Quad Traq ATV vodi Vas na 2,5h lude zabave! Vikend izlet quadovima za dvoje po prirodi u Ivanić Gradu! Uz 40% POPUSTA i za samo 399kn provedite aktivan dan!

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uključena je quad vožnja za dvije osobe na jednom quadu, a od opreme na korištenje imate sigurnosnu opremu- kaciga s vizirom, rukavice i po potrebi kišno odijelo! Kupon se može iskoristiti tijekom svih vikenda do 08.08.2020.!

Ruta stara Marča

Okupljanje na imanju Stara Marča, opremanje zaštitnom opremom, kaciga s vizirom, rukavice i po potrebi kišno odijelo.
Nakon opremanja kratka edukacija za upravljanje Quad vozilom od strane voditelja rute. Mali probni krug na parkiralištu samo da vozači praktički vide o čemu su educirani.


Službeni dio rute počinje laganom vožnjom poljskim putevima koji nisu zahtjevni kako bi se vozači u potpunosti navikli na Quad-ove, nastavak rute ide po nasipu rijeke Glogovnice i vraća se prema Marčanskoj šumi. To je prvi obavezni dio rute. Kroz šumu se vozi isključivo šumskim putevima (ne ide se kroz šumu bez puta) i po makadamskim cestama.


Minimalno godište je 14 godina uz obaveznu pratnju 1 roditelja te je POTREBNA vozačka dozvola B kategorije!


Sljedeća postaja je tzv. vidikovac s kojeg se za lijepog vremena vidi Vrbovečka Dubrava, ponekad i Križevci i Čazma. Nastavak je prema sljedećoj točci za odmor drvenoj kući u šumi. 


Tada prema procjeni voditelja, u dogovoru s vozačima i njihovoj fizičkoj spremnosti može se kroz zapušteni šumski put ponovo spustiti do močvarnih polja uz rijeku Glogovnicu ili ako ekipa nije spremna za tako zahtijevan zadatak bira se ruta prema šumarskoj kućici "Jabuka" odakle se ruta vraća ponovo šumskim putevima u centar sela Stara Marča te tristotinjak metara vozi asfaltiranom cestom do ulaza imanja Stara Marča.


U svakom slučaju nakon edukacije i prvog dijela rute voditelj određuje na osnovu sposobnosti najslabijeg člana tima koje će dalje rute koristiti.

ODMAH nakon kupnje kupona potrebna rezervacija termina radi formiranja grupa na telefon: 091/587 7818 uz KOD i ID kupona!