[SRPANJ] Prepustite se morskim užitcima na 3 dana/ 2 noćenja u Trim Sunny Apartments by Valamar na otoku Hvaru uz korištenje bazena i parking, sve za 2 ili 4 osobe i samo 1348 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zadivljujuća lokacija na otoku Hvaru! Otok okupan suncem i obgrljen čistim morem garancija je kvalitetnog odmora! Kupon vrijedi od 01.07.20. do 01.08.20.

SUNNY BY VALAMAR

Jednostavnost odmora uz sjajne lokacije i opuštanje na plažama.
Jednostavnost odmora na plaži je ono što nudi Sunny by Valamar.
Ako tražite jednostavan smještaj na atraktivnim lokacijama uz more, u hotelima i ljetovalištima s oznakom Sunny by Valamar pronaći ćete sve što trebate i to uz odličan odnos cijene i kvalitete.
Naši ljubazni ValamArtisti pomoći će vam da odmor provedete na najbolji mogući način, a sunce i more pružit će vam sve blagodati opuštajućeg odmora.


SVA JEDNOSTAVNOST ODMORA U OČARAVAJUĆOJ HVARSKOJ PRIRODI!
Trim Sunny Apartments by Valamar pružaju pristupačan smještaj za obitelji i parove na izvanrednoj lokaciji na otoku Hvaru, u tišini mediteranskog zelenila i bistrog mora.


Na nekoliko minuta šetnje od slikovitog UNESCO-vog Starog Grada, uživajte u suncu, moru i ljetnim radostima. Iskoristite mogućnost besplatnog korištenja vanjskog bazena te uslugu polupansiona uz nadoplatu u buffet restoranu obližnjeg Arkada Sunny Hotela by Valamar.
Rekreirajte se na sportskim terenima u blizini ili biciklističkim stazama u okolici Starog Grada. Večernju zabavu potražite u hotelu Arkada Sunny Hotela by Valamar.


Korištenje bazena u obližnjem hotelu Arkada Sunny Hotelu! Boravišna pristojba je uključena u cijenu!


Sunny by Valamar nudi savršenu kulisu za bezbrižni ljetni odmor. U 2020. godini osigurali smo još više prostora, više pažnje i više sigurnosti za svakog gosta. Boravak na suncu i u moru je najbolji način da "napunite baterije" ovog ljeta!
•VIŠE PROSTORA ZA VAS - svi naši hoteli i resorti smanjili su kapacitete za 20%
•RESTORAN PO VAŠOJ MJERI - u hotelskom restoranu večera je organizirana u dva termina kako bi vam osigurali više komfora i sigurnosti
•V HEALTH & SAFETY program vam garantira visoke zdravstvene, sigurnosne i ekološke standarde te unaprijeđene protokole čišćenja

Prije kupnje kupona obavezno provjeriti raspoloživost isključivo telefonom na 052 465 000. Nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije e-mailom coupon@valamar.com, uz KOD i ID kupona po primitku.

STARI GRAD na otoku HVARU
Stari dio grada ostao je sačuvan u smislu tradicionalne arhitekture, te je kao takav od iznimne turističke vrijednosti, pa domaćini adaptacijom kamenih kuća nude moderan smještaj u duhu prošlih vremena, uspješan spoj modernog i tradicije.


 Samo naselje smješteno je u borovoj šumi stotinjak metara od gradskog kupališta Lanterna. Ovaj dio grada je također vrlo zanimljiv za smještaj turista zbog gradske plaže koja se nalazi u blizini ali i zbog toga što je centar grada udaljen tek nekoliko stotina metara. Stari Grad je idealno polazno mjesto za duge šetnje i izlete po najsunčajnijem i najmirisnijem jadranskom otoku.