PodržimoNaše

Kozmetički salon Arte Vita u Varaždinu donosi Vam paket 15 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela - 5x kavitacija + 5x limfna drenaža + 3x elektrostimulacija + 2x slim line sauna - samo 599 kn!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Postignite željene rezultate i dovedite svoje tijelo u formu! Paket Arte Vita uključuje 5 kavitacija, 5 limfnih drenaža, 3 elektrostimulacije i 2 slim line saune! Kupon se može iskoristiti do 31.07.2020.


Kavitacija je jedini nekirurški i neinvazivni postupak koji ciljano uništava masne stanice.  Metoda je korisna za specifično djelovanje ultrazvuka i valove određene frekvencije. Svojom frekvencijom omogućuje da ultrazvuk djeluje isključivo do određene dubine pri kojoj ne dolazi do mišića, a time se onemogućuje uništavanje mišića. Energija ultrazvuka djeluje isključivo na masne stanice. Membrane masnih stanica se otvaraju te se masnoća izlijeva u međustanične prostore, a zatim se uz posredstvo enzima lipaze ista masnoća koristi za rad bazalnog metabolizma.


Limfna drenaža može djelovati na pozitivan način što se tiče vašeg organizma. Korisna je u borbi protiv akni, bora, glavobolje, menstrualnih tegoba, a najveći naglasak stavlja upravo na njenu ulogu u borbi protiv celulita s kojim borbu vode žene diljem svijeta. Njezina učinkovitost leži u činjenici kako se samim postupkom uklanja višak tekućine iz vezivnog tkiva zbog čega dolazi do veće opskrbljenosti stanica kisikom. Pored toga pomaže kod uklanjanja svih štetnih tvari te pomaže kod boljeg izgleda same kože.Za sve one koji se odluče na tretman limfne drenaže u svrhu rješavanja celulita trebaju znati kako tretman traje oko pola sata tijekom čega djeluju razni valjci, koji prije svega djeluju na što bolje otvaranje limfnih zalistaka.Upravo tako prihvaćaju samu limfu i dreniraju je prema limfnim čvorovima i naravno srcu. 

Elektrostimulacija je jedan od najsvestranijih i modernih uređaja za poboljšanje estetike tijela. Posjeduje posebne module s programima za mršavljenje, limfnu drenažu, učvršćivanje i jačanje mišića tijela. Tijekom 45 minuta tretmana elektrostimulacije mišići obavljaju jednak rad kao 3 sata aktivnog vježbanja na fitnesu ili u teretani. Debljanje je nešto nad čim nemamo kontrole s obzirom na današnji stil život(stres,posao,nekretanje,loša prehrana,brza hrana itd.). Elektrostimulacija je fina tehnologija koja omogućuje brzo tjelesno mršavljenje, oblikovanje skladne figure i smanjenje celulita.SlimLine Sauna Oxy Pod Deluxe  prva na svijetu sa sistemom visoke temperature i višestrukom stimulacijom. Grijanje, svjetlosna terapija, aromaterapija i masaža pružaju vrhunske rezultate kod gubljena težine putem metaboličkog stimuliranja i poboljšanja općeg zdravstvenog stanja. Ergonomski ležaj, glazba, ekran u boji osjetljiv na dodir, pružiti će vrhunski užitak uz gubitak težine i uspješno nadopuniti svaki kozmetički tretman.