Gin ljubitelji imamo poslasticu za Vas! Avant Garden Event Square - uživajte u neponovljivom sajmu gina u Zagrebu sa radionicom i 15 izlagača te 5 konzumacija po želji za dvije osobe, od samo 65 kn!

30 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite željenu opciju ponude koja vrijedi za četvrtak-petak ili subotu! Kupon koji ćete dobiti nakon obavljene kupnje potrebno je zamijeniti za ulaznicu na ulazu te isti vrijedi isključivo u periodu: 04.06. - 06.06.2020.!

Škola Gina uz Art of Bar svaki dan od 17:30h do 20:00h! Live svirka svaki dan od 20h do 23h!


Savršena oaza za organizaciju tematskih privatnih i korporativnih događanja te vjenčanja.
Avantgarden Event Square nalazi u zelenoj oazi u neposrednoj blizini Maksimirske šume, u Svetošimunskoj ulici, čiji stil uređenja proizlazi iz osobnosti, iskustva, znanja i sklonosti samog vlasnika.  Uređenje elementima jednostavnih oblika, naglasio se održivi razvoj koji u prvi plan stavlja prirodnu ljepotu i prilagodbu podneblju, a koji je vidljiv kroz staklene stijene objekta. Takvo uređenje prati i uređenje eksterijera, kroz inspiraciju godišnjim dobima.Avantgarden Event Square prima od 150 do 450 osoba za vjenčanje i od 200 do 650 osoba za korporativne i privatne evente u Lounge verziji s terasama od 150m2 i 200m2 koje su okružene šumom od 6500m2,  te je pogodan za prezentacije i evente na otvorenom.


Adresa korištenja kupona: Avant Garden-Event Square, Hondlova 2/9, Zagreb! Radno vrijeme: četvrtak, petak od 17-23 h; subota od 14:00- 23:00h!


Popis izlagača:
•Coca Cola, 
•Destilerija Aura https://www.aura.hr/hr/
•Destilerija Brigljevic http://www.brigljevic.com/index-onama.html
•Rhapsody Gin-  https://rhapsodygin.com/
•Eurooprema- https://bar-equip.com/
•Hawk, 
•Murska delka https://www.murskadekla.com/