Slatka priča o vrhunskim tortama! Slastičarnice Slatki Snovi u Zagrebu nude torte za pričesti i krizme u 12 različitih okusa...samo 399 kn! Dostava gratis na području Zagreba!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Torta je namijenjena za 35 do 40 osoba (dimnezija torte 40x28cm)! Odaberite jedan od ukusa! Moguća je dostava za grad Zagreb ili osobno preuzimanje na dvije lokacije (Rudeš ili Dubrava)! Iskoristivost kupona do 30.08.2020.!

Okusi torte koji možete birati su: čokolada parfe, parfe vanilija čokolada, parfe vanilija, parfe 3 vrste čokolade, bananko, nugat, kinder, oreo, kokos sacher torta od naranče ili čokoladna torta.


Obiteljska priča s tradicijom i mnogo entuzijazma po Vašim željama i naputcima izradit će baš svaku željenu tortu u obliku i veličini! Prateći novitete u svijetu slastičarstva kao i trendove uvijek su u korak s modernim i inovativnim tehnikama.


U slastičarnici Slatki snovi sve slastice rade se isključivo s domaćim i svježim namirnicama, u izradi se ne koriste nikakvi aditivi i arome. 
Torte su sa šlagom, a uz nadoplatu od 100 kn mogu biti sa tičino masom
U cijenu je uključen natpis na torti, a dodatni ukrasi se nadoplaćuju (cijena na upit)


Moguće preuzimanje: Anina 20 B Zagreb,Rudeš, Zagreb ili Koledinečka bb, Dubrava plac. Radno vrijeme Ilica: svaki dan osim praznikom, 08:00-16:00h.