Početak ljeta u Novigradu uz luksuz hotela i toplinu doma na 2 dana/ 1 noćenje u mobilnoj kućici u Aminess Maravea Camping Resortu**** za do 6 osoba...od samo 529 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U ponudu su uključeni trošak plina, vode i struje, Wi-fi, posteljina i ručnici (mijenjaju se svakih 7 noći), parking! Kupon vrijedi za max 6 osoba i isključivo u terminu do 03.07.20.!

Dodatna pogodnost: 30 % popusta na cijenu jednokratne ulaznice za unutarnji bazen hotela Aminess Maestral.

ODMOR U PRIRODI, SAV LUKSUZ HOTELA, TOPLINA DOMA

Holiday homes u Aminess Maravea Camping Resortu pravo su otkriće za sve vas koji želite provesti ležeran obiteljski odmor u Hrvatskoj.

Uživajte u vodenim radostima za cijelu obitelj na atraktivnom plimnom kupalištu uz more, opustite se u hladovini hrastove šume ili se pridružite veselim aktivnostima animacijskog tima. Otkrijte toplo utočište u Istri gdje je more čisto, hrana domaća, a priroda gotovo netaknuta. S ribarskim gradićem Novigradom povezani ste 4 km dugačkom šetnicom uz more kojom vozi i turistički vlakić i biciklističkom stazom koja prolazi uz more i vinograde. Odaberite svoj slatki dom daleko od doma.

Zašto odabrati Aminess Maravea Camping Resort?

Na svega 4 km od centra grada Novigrada; parcele do mora ili u hladu hrastove šume, veličine 80 - 120 m2; holiday homes organizirane u tematska sela, okružene prirodom i bogatom hortikulturom; "Lounge Bar One Second" s terasom uz more i velikom ponudom koktela, tapasa, voća i sendviča; "Restaurant Loop" - novi restoran s bogatom ponudom doručaka, bruncheva i ukusnih specijaliteta; pekara s bogatom ponudom peciva i slastica za dobar početak dana; dostava svježeg kruha i peciva u Premium Holiday home zonu; 

sportski centar s polilvalentim igralištem, bike centar, teniski tereni, mini golf i odbojka na pijesku; od kayaka i pedalina do jet-skija, zabava je zagarantirana velikim izborom vodenih sportova; multifunkcionalno sportsko igralište za nogomet, košarku i rukomet; bogati večernji programi uz tematske zabave; Miramì Edutainment Factory – tematske animacije i zabava uz učenje za najmlađe; plimno kupalište;novouređeni supermarket u kampu; vanjski fitness; novi kompleks bazena Loop (602 m2) s dječjim bazenom i opremljenim sunčalištem;

slikovita šetnica uz more sa photo pointom za prekrasne zalaske sunca; ograđeno vježbalište za pse; ekološki povrtnjak za goste holiday home zone; šetnica i biciklistička staza od kampa do centra grada; Wi-Fi u cijeloj zoni; turistički vlakić koji vozi do centra grada Novigrada; Aquapark Istralandia – drugi najbolji vodeni park u Europi na svega 5km udaljenosti; turistička agencija GoAdria – idealni partner za vaš izlet po mjeri

NOVO U AMINESS MARAVEA CAMPING RESORTU!
Novi kompleks bazena s dječjim bazenom i opremljenim sunčalištem, za sve goste našeg kampa; moderan sanitarni čvor! Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!


NOVO U AMINESS MARAVEA CAMPING RESORTU - novi kompleks bazena s dječjim bazenom i opremljenim sunčalištem, za sve goste našeg kampa! 

Sadržaji:

popločena i šljunčana plaža s Plavom zastavom
plaža za kućne ljubimce
2 bazena od 100 m² u Premium Village zoni i 3 u zoni Miramì.
plimno kupalište (bazen) s morskom vodom
tuševi, bar i restoran na plaži
vodeni sportovi: najam kajaka, pedalina, vodenih skutera
zatvoreni bazen hotela Aminess Maestral (4 km) uz doplatu

Za korištenje navedenog kupona kupac se mora javiti u odjel rezervacija; broj za rezervaciju termina je 052 858 690 (pon. - pet. : 08.00-16:00) ili na mail: camping@aminess.com (poslati KOD kupona)!