Otvorite sezonu ljetnih radosti u Novalji! Osjetite mediteranski šarm na 3 dana/ 2 noćenja ili 6 dana/ 5 noćenja s Polupansionom u Hotelu Loža, sve za dvoje i dijete do 7 god., od 999 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Poznata turistička destinacija koja je zadržala svoj iskonski duh, a jednako nudi široku paletu mogućnosti za sve generacije! Istražite ljepote zavučenih uvala i raznih sadržaja u Novalji! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 30.06.2020.!

HOTEL LOŽA

U centru grada, na samoj gradskoj obali, hotel Loža pruža očaravajući pogled na more i gradsku jezgru.
U cijelosti obnovljenoj vanjskoj zgradi objekta, i djelomičnoj unutarnjoj renovaciji, gosti mogu uživati u 40 smještajnih jedinica opremljenih sa klima uređajem , TV- om ravnog ekrana, mini hladnjakom.


U predvorju hotela nalazi se aperitiv bar sa vanjskom terasom sa pogledom na more, kao i hotelski restoran sa terasom uz more.
Hotel Loža je opremljen high-speed bežičnim internetom i nudi besplatnan parking.



Kod nas možete pronaći sve na jednom mjestu, od festivalskih karata i usluga prijevoza do raznih drugih pogodnosti koje smo za vas pripremili.


NOVALJA
Novalja je postala pravi turistički biser obale koji godinama privlači veliki broj ljudi diljem svijeta! Kako mlade tako i starije generacije. Upoznajte s tim malim i šarmantnim mjestom koje odiše mediteranskim duhom kojeg nikad nije izgubilo. Prava ljepota skriva se u uvalama i šljunčanim plažama koje se prostiru duž obale. Osim toga očekuje Vas kupanje u kristalno čistom moru koje je okruženo netaknutom prirodom kakvu samo Pag može ponuditi!


CrnoJaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona na br. tel: 053 663 380 ili info@loza.one. Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po kupnji kupona isključivo na e-mail: info@loza.one, uz KOD i ID sa kupona po aktivaciji.