Ljetna čarolija u prekrasnoj Rogoznici! S obitelji ili prijateljima provedite najljepši odmor u godini - 4 dana/3 noćenja u Apartmanima Krešimir za 2, 4 ili 6 osoba s uključenom boravišnom pristojbom!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Rogoznica je mirno i toplo mediteransko mjesto na samom kraju Sjeverne Dalmacije, a proteže se uzduž 50 km obale te je idealno mjesto za odmor s obitelji i prijateljima, stoga izaberite svoj smještaj po mjeri u Apartmanima Krešimir! Kupon vrijedi do 30.09.2020.

APARTMANI KREŠIMIR 3* u mjestu Rogoznica, pokraj Šibenika, samo 200 m od mora, a u blizini se nalaze svi turistički sadržaji.



U cijenu su uključeni i ručnici, posteljina i boravišna pristojba!

APARTMAN A 4+2a (70 m2, 1. kat): 2 sobe, dnevni boravak, kuhinja, kupaonica s WC-om, 6 ležaja, balkon; bojler, zamrzivač, hladnjak, štednjak (struja), kuhalo za vodu, klima, Wi-Fi, TV SAT, vanjska garnitura za sjedenje na balkonu, suncobran.



APARTMAN A 4+2b (70 m2, prizemlje): 2 sobe, dnevni boravak, kuhinja, kupaonica s WC-om, 6 ležaja, terasa; bojler, zamrzivač, hladnjak, ugradbena ploča za kuhanje (plin+struja), ugradbena pećnica, klima, Wi-Fi, tuš, TV SAT, vanjska garnitura za sjedenje.

APARTMAN A 4+2c (70 m2, prizemlje): 2 sobe, dnevni boravak, kuhinja, kupaonica s WC-om, 6 ležaja, terasa; bojler, zamrzivač, hladnjak, štednjak (plin+struja), tuš, Wi-Fi, TV SAT, vanjska garnitura za sjedenje.


APARTMAN A 6+2 (106 m2, 1. kat): 3 sobe, dnevni boravak, kuhinja, 2 kupaonice s WC-om, terasa; bojler x2, zamrzivač, hladnjak, ugradbena pećnica, ugradbena ploča za kuhanje (struja), perilica posuđa, kuhalo za vodu, klima, Wi-Fi, TV SAT, tuš x2, vanjska garnitura za sjedenje na terasi.

APARTMAN A 2+2 (45 m2, 1. kat): 1 soba, dnevni boravak s kuhinjom, 4 ležaja, kupaonica s WC-om, balkon; bojler, zamrzivač, hladnjak, štednjak (struja), kuhalo za vodu, klima, Wi-Fi, TV SAT, vanjska garnitura za sjedenje na balkonu, suncobran.


Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na kresimir.apartmani@gmail.com ili 099 3029 411, a ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezno rezervirati apartman i termin!


ROGOZNICA je mirno i toplo mediteransko mjesto na samom kraju Sjeverne Dalmacije. Proteže se uzduž 50 km obale te je idealno mjesto za odmor s obitelji i prijateljima. Rado je posjećuju i nautičari jer je poznata kao jedna od najljepših i najsigurnijih luka na Jadranu. Plaže su u Rogoznici šljunčane, ima i ponešto stijena, a svako naselje nudi skrovita kupališta u brojnim malim uvalama. Rogoznica je poznata i po čitavom nizu zabavnih i kulturnih manifestacija, u organizaciji Turističke zajednice, to je vrijeme kada ulice odišu posebnom atmosferom.