Odmor u centru grada Poreča! Početak ljeta na 3 dana/ 2 noćenja s doručkom u luksuznom i modernom Boutique hotelu MELISSA 4* za dvoje i djecu do 6 godina, samo 949 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u prelijepom biseru Istre - Poreču, gradu prepoznatljive tradicije i gostoljubivosti! Star gotovo dvije tisuće godina, Poreč je višestruki “prvak hrvatskog turizma” te dobitnik brojnih nagrada i priznanja! Iskoristivost kupona je do 30.06.2020.!

Klasična hotelska soba za 2 osobe

Klasična soba nudi sve samo ne klasično. Njen izgled i šarm će učiniti da se zaljubite u nju: klima, mini bar, besplatni Wi-Fi, satelitski TV, sef.

Premium hotelska soba (2+2 osobe)
Moderna soba svojom toplinom i elegancijom će svakako uljepšati vaš boravak.

Premium soba je za 2+2 osobe, veličine 25m2 te sadržava: fen za kosu, besplatni internet, mini bar, sef, ogrtači, ručnici, telefon, klima, satelitska TV LCD.

Poreč i porečka rivijera, zahvaljujući blagoj klimi, s više od 2300 sati sunca, izuzetnoj ljepoti prirode, blizini Limskog kanala i Brijuna, bogatstvu kulturne baštine i mnoštvu kulturnih događanja i sportsko-rekreacijskim mogućnostima, postali su elitna zona hrvatskog turizma.

O Poreču

Smješten na zapadnoj obali Istre, Poreč je grad prepoznatljive tradicije i gostoljubivosti. Star gotovo dvije tisuće godina, Poreč je višestruki “prvak hrvatskog turizma” te dobitnik brojnih nagrada i priznanja.

Tragovi burne prošlosti jasno su vidljivi u povijesnoj jezgri grada, porečke ulice još uvijek čuvaju svoju originalnu arhitekturu i brojne kulturno-povijesne spomenike od kojih je najznačajnija Eufrazijeva bazilika.

Blaga klima s više od 2300 sati sunca, izuzetna ljepota prirode, raznolika gastronomska ponuda, te mnoštvo kulturnih, zabavnih i sportsko-rekreacijskih sadržaja garantiraju kvalitetan i ispunjen odmor prilagođen svakom gostu. 

Provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona na br.tel: 00385 91 987 84 09 i 00385 52 555 750 ili na e-mail: info@hotelmelissa.hr uz ID i KOD kupona.