Samo za gurmane! Otkrijte mesnu senzaciju od 1 kg u restoranu Rustica Garden u Maksimiru, očekuje Vas pljeskavica od 1 kg uz kajmak + 2x lepinja + pekarski krumpir, za do 3 osobe i samo 125 kn!

55 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Adresa restorana Zagreb: Restoran Rustica Garden - Hondlova 2/9! Kupon se može iskoristiti do 01.08.2020.!

Restoran Rustica Garden - za istinske gurmane!

Restorani Rustica poznati su po svojem ugodnom ambijentu te bogatoj ponudi domaćih jela spremljenih na tradicionalni način.

U ponudi naših restorana možete naći topla i hladna predjela, razne juhe, jela po narudžbi, jela sa žara, riblje specijalitete, razne priloge, svježe salate, te zanimljive slastice.

O restoranu Rustica Garden, Maksimir

Restoran Rustica Garden se nalazi u Maksimiru, Zagreb. Restoran Rustica prepoznat je po pizzi, roštilju na drveni ugljen (grillu), pasti, ali i ostalim jelima - pogotovo MEGA specijalitetima!

Sami proizvodimo ćevapčiće, šiš ćevape, pljeskavice i punjene pljeskavice. Sve naše recepte možete probati u restoranu koji ima kapacitet od 80 ljudi, plus 20 ljudi u VIP dijelu. 

Zašto probati hranu u Restoranu Rustica Garden?

Sami pripremamo meso; roštilj na drveni ugljen; jela sa najkvalitetnijim namirnicama; jednostavno prefina hrana...

Obavezna rezervacija dan ranije za restoran na br. tel. 091 443 3101, 091 5468 730 uz KOD i ID kupona po primitku! Ponuda se odnosi na konzumaciju isključivo u restoranu!