Kraljevski odmor u antičkom ruhu! Provedite 3 dana/2 noćenja ili 4 dana/3 noćenja iz snova na bazi doručka za 2 osobe u luksuznom Hotelu President Solin 5* uz bogate Wellness&SPA sadržaje...

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kombinacija luksuznog dizajna i izuzetne udobnosti, ali prije svega ljubazno i profesionalno osoblje učinit će Vaš boravak u hotelu President Solin 5* nezaboravnim... Mogućnost besplatnog upgrade-a u višu kategoriju sobe sukladno raspoloživosti! Kupon vrijedi do 30.09.2020.

Hotel PRESIDENT SOLIN 5* smješten je u samom srcu grada Solina, koji je poznat po antičkim nalazištima i bogatoj mediteranskoj kulturi. Udaljenost od samo nekoliko minuta od drevnog grada Splita i poznate Dioklecijanove palače, ali i blizina ostalih povijesnih gradova, nacionalnih parkova i otoka čine idealnu polazišnu točku za vaše putovanje.

Po dolasku dočekuje Vas paket dobrodošlice - boca vina i poklon iznenađenja u sobi!

Hotel President Solin raspolaže sa 92 luksuzne sobe i 4 rezidencijalna apartmana. Elegantno uređene i vrhunski opremljene sobe nude opciju bračnog ležaja ili dva odvojena kreveta, maksimalnu udobnost i elegantno uređene kupaonice. Svaka soba ima besplatan internet, te pristup vrhunskom wellness & spa centru. Također, sve sobe su sa balkonima i predivnim pogledom na okruženje hotela.

Neograničeno korištenje wellnes & spa sadržaja - bazeni, jacuzzi, saune, relax zona + 20% popusta na sve wellness tretmane + električni bicikl (shodno raspoloživosti)!

WELLNESS & SPA CENTAR "LIFE" prostire se na površini od 1600m2 gdje možete uživati u potpunoj relaksaciji uz jedinstvene tretmane njege lica i tijela. Bogatu ponuda sadržaja i usluga koja uključuje svijet sauna, jacuzzi, slanu sobu i relax zonu možete upotpuniti pomno odabranim delicijama iz naše Spa kuhinje.

U centru se nalazi: 5 luksuznih soba za tretmane ● grijani unutarnji bazen ● olimpijski vanjski bazen ● obiteljski vanjski bazen ● svijet sauna ● slana soba ● relax zona ● ekskluzivna bio wellness & spa kozmetika ● bogati izbor masaža, tretmana tijela i lica ● usluge uljepšavanja ●

Nudi personaliziranu uslugu koja će zasigurno zadovoljiti sve Vaše potrebe na putu prema jedinstvenom sjedinjenu Vašeg tijela, duše i uma. Naši Spa stručnjaci Vam stoje na raspolaganju za kreiranje posebnih Spa paketa s ciljem postizanja potpunog opuštanja i revitalizacije. Pobjegnite od dnevnog stresa i zakoračite u oazu mira, koja će Vam pomoći da se osjećate bolje nego ikada.

Nigdje se kao u Srednjoj Dalmaciji ne može u krugu od samo 30 km naći dva grada sa spomeničkom baštinom pod zaštitom UNESCO-a. Riječ je o Dioklecijanovoj palači u Splitu te povijesnoj jezgri grada Trogira. Također, između njih se nalazi najveći arheološki lokalitet na istočnoj obali Jadrana – Salona, nekad sjedište rimske provincije Dalmacije.

Prije kupnje kupona obavezna provjera raspoloživosti na 021/685409. ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezna rezervacija isključivo na mail sales@hotelpresident.hr!