Najljepši ljetni trenuci na odmoru u srcu Dalmacije! Uživajte u 3 dana/2 noćenja ili 4 dana/3 noćenja s doručkom za 2 osobe i paketom dobrodošlice u Hotelu President Split 4* u centru grada Splita...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odmor iz snova za dvoje u šarmantnom Hotelu President Split 4* uz mogućnost besplatnog upgrade-a u višu kategoriju sobe (sukladno raspoloživosti)! Kupon vrijedi do 30.09.2020.

HOTEL PRESIDENT SPLIT 4* smješten je u samom centru grada, podno velebnog Marjana gdje ćete ujutro punim plućima udahnuti svježi zrak, a navečer će vas uspavati miris mora i soli.

Po dolasku očekuje Vas paket dobrodošlice - boca vina i poklon iznenađenja u sobi!

Komforan gradski hotel karakterizira blizina povijesnog središta i upečatljiva kultura stare jezgre grada koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Spoj vrhunske usluge i udobnosti omogućit će Vam nezaboravne trenutke provedene u Hotelu President Split.

Hotel President Split raspolaže s 62 dvokrevetnom sobom i s 10 luksuznih apartmana. Smještajne jedinice spoj su vrhunskog dizajna i funkcionalnosti, te će oduševiti čak i najzahtjevnije goste. Ima 10 apartmana, 33 sobe s odvojenim krevetima i 29 soba s bračnim ležajem.

Dodatne pogodnosti: električni bicikl u Solinu (shodno raspoloživosti) + besplatni Wi-Fi u svim prostorima hotela + besplatan parking (shodno raspoloživosti)!

Nigdje se kao u Srednjoj Dalmaciji ne može u krugu od samo 30 km naći dva grada sa spomeničkom baštinom pod zaštitom UNESCO-a i upisanoj u registar Svjetske kulturne baštine. Riječ je o Dioklecijanovoj palači u Splitu te povijesnoj jezgri grada Trogira između kojih se nalazi najveći arheološki lokalitet na istočnoj obali Jadrana – Salona, nekad sjedište rimske provincije Dalmacije.

Prije kupnje kupona provjerite raspoloživost na 021 685409. ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail sales@hotelpresident.hr!