Otvorite ljetnu sezonu uz idilične prizore Biograda n/M! Mediteransko selo San Antonio nudi 3 dana/ 2 noćenja za dvije osobe i djecu do 4 god. u kućicama uz korištenje bazena za samo 749 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kućice su bez kuhinje, ali Biograd na Moru pruža pregršt mogućnosti koje su Vam na raspolaganju gdje možete uživati u tradicionalnim dalmatinskim jelima! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 13.06. do 30.06.2020.!

San Antonio Biograd Mediterranean Village prekriva područje veće od 17 000 m2 i nudi savršen odmor u osvjetljenim sobama pored kamenih bungalova u okružju predivne prirode. Mediteransko selo uključuje i restoran koji poslužuje ukusne hrvatske i internacionalne specijalitete od svježeg mesa, ribe i organski uzgojenih namirnica. Gosti mogu uživati u nježnom morskom povjetarcu i osvježavajućem piću uz neodoljiv pool bar.




Sadržaji:
Klima, internet (Wi-Fi), TV, tuš, telefon, radni prostor, ručnici.


U cijenu je uključeno neograničeno korištenje vanjskog bazena do 21.09.20. i sunčališta!

Bazen se koristi u skladu s preporukama HZJZ!


Kad ste već u Biogradu na Moru....
Grad u središtu Jadrana doslovce je obećana zemlja za ljude željne uživanja u kristalno bistrom Moru koji preferiraju dinamičan i zanimljiv odmor. Zbog takvih gostiju, Biograđani su izgradili moderan tenis centar, a u ponudu uveli brojne druge sportsko rekreativne sadržaje: aquagan, skijanje na vodi, surfing, pedaline, odbojka na pijesku, rent a boat, ronjenje, košarka, rukomet, boćanje, mini golf, mali nogomet itd. Kupanje u čistom i bistrom Moru moguće je samo stotinjak metara daleko od centra grada, gdje se prostiru nepregledne šljunkovite i pješčane plaže s brojnim sadržajima u sjeni stoljetnih borovih šuma, a za one koji više vole osamu, preporučujemo pošumljene otočiće u Pašmanskom kanalu.

CrnoJaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona na br. tel: +385(0)91 284 9152 ili info@sanantonio.hr. Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po kupnji kupona isključivo na e-mail: info@sanantonio.hr, uz KOD i ID sa kupona po aktivaciji.