Izbor i dostava torti vrhunskih okusa za svaku prigodu samo u Slastičarnici Slatki Snovi u Zagrebu! Počastite i zasladite prigodu velikim tortama za do čak 40 osoba s uključenom dostavom!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Torta je namijenjena za 35 do 40 osoba (dimenzija torte 40x28 cm)! Ponuda uključuje isključivo dostavu torte na vašu adresu! Kupon vrijedi do 15.08.2020.

Okusi torte koji možete birati su: Parfe Čokolada, Parfe Vanilija-Čokolada, Parfe Vanilija, Parfe 3 vrste čokolade, Bananko, Nugat, Kinder, Oreo, Kokos, Sacher, Naranča ili Čokolada!

Obiteljska priča s tradicijom i mnogo entuzijazma po Vašim željama i naputcima izradit će baš svaku željenu tortu u obliku i veličini! Prateći novitete u svijetu slastičarstva kao i trendove uvijek su u korak s modernim i inovativnim tehnikama.

Više o slastičarnici pogledajte na službenoj web STRANICI!

Također ih možete zapratiti na društvenoj mreži OVDJE!

U slastičarnici Slatki snovi sve slastice rade se isključivo s domaćim i svježim namirnicama, u izradi se ne koriste nikakvi aditivi i arome. 

Torte su sa šlagom, a uz nadoplatu od 100 kn mogu biti sa tičino masom. U cijenu je uključen natpis na torti, a dodatni ukrasi se nadoplaćuju (cijena na upit).