Najpovoljnije do vozačke dozvole u SPLITU! Ugrabite najbolju ponudu za polaganje B KATEGORIJE uz Autoškolu Classic-R za samo 4990 kn! Karticom na RATE!!!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Najpovoljnija cijena na tržištu! Predavanja se održavaju na adresi Vukovarska 148/III kat (zgrada Belvedere). Kupon se može iskoristiti do 30.12.2020. - zadnji datum za prijavu školarine, tj. potpisivanje Ugovora s Autoškolom Classic-R!

Na temelju kupljenog kupona kupac s Autoškolom potpisuje Ugovor - ODMAH PO KUPNJI KUPONA, a najkasnije u roku 14 dana, kupac je dužan javiti se autoškoli radi potpisivanja Ugovora! 

Pri dolasku u autoškolu obavezno ponijeti sa sobom liječničko uvjerenje (koje dobivate nakon obavljenog liječničkog pregleda za koji je potrebno donijeti potvrdu liječnika opće prakse da je osoba zdrava)!

Po primitku KUPONA preporučamo odmah kontaktiranje Autoškole Classic-R i potpisivanje Ugovora te što brže uključivanje u proces! 

Autoškola Classic-R trenutno raspolaže s mnoštvom novih vozila za obuku budućih vozača za B kategoriju. Svi instruktori su kvalitetno obučeni te dodatno "naoružani" strpljenjem pa će vam s lakoćom prenijeti svoje znanje i vještine.