[LIPANJ-KOLOVOZ] Last minute prilika! Ljeto u premium mobilnim kućicama Brioni Sunny Camping nadomak Puli na 8 dana/ 7 noćenja uz izbor smještaja za do 6 ili 8 osoba + parking!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite termin i željenu vrstu mobilne kućice (basic, standard, comfort ili superior)! Kampirajte blizu Pule s pogledom na brijunsko otočje! Nedaleko od živog središta Pule idealno je mjesto za odmor! Kupon se može iskoristiti u terminu 20.06.20. do 29.08.20. (ovisno o opciji)!


Valamarovi kampovi pružaju mnoštvo mogućnosti za izbor idealnog odmora: od iskonskog ljetovanja u netaknutoj prirodi do uživanja u vrhunskom odmoru uz premium sadržaje i usluge. Naši su kampovi oaze opuštanja okružene čistim morem i održavanim plažama. U Valamar kampovima vlada prirodna i bezbrižna atmosfera koju ValamArtisti obogaćuju prijateljskom brigom i pružanjem jedinstvenih V usluga.

 

Doživite Brioni Sunny Camping!
Brioni Sunny Camping nalazi se na odličnoj lokaciji – 5 km od ribarskog mjesta Fažana iz kojeg brodovi voze do Nacionalnog parka Brijuni, 7 km od antičke Pule s najvećom atrakcijom Arenom i blizu tvrđave Punto Christo u kojoj se tijekom ljeta održavaju partiji.


Zbog različitih mogućnosti smještaja, prekrasne šljunčane plaže i pogleda na Nacionalni park Brijuni, Brioni Sunny Camping privlači mlade, ali i obitelji željne aktivnog odmora u prirodi.Sve smještajne jedinice raspoređene su blizu mora ili u prirodnoj hladovini šume.



U 2020. godini osigurali smo još više prostora, više pažnje i više sigurnosti za svakog gosta. Boravak na suncu i u moru je najbolji način da „napunite baterije” ovog ljeta!
VIŠE PROSTORA ZA VAS - svi naši kampovi smanjili su kapacitete za 20%!
100% SMJEŠTAJA U PRIRODI JE 100% ZDRAVO - sunce, more i naši visoki higijenski standardi dobitna su kombinacija
VALFRESCO DIREKT usluga osigurava online narudžbu te dostavu hrane i namirnica na vašu parcelu, camping home ili glamping šator
ONLINE RECEPCIJA osigurava jednostavan check-in i check-out iz udobnosti vašeg doma
V HEALTH & SAFETY program vam garantira visoke zdravstvene, sigurnosne i ekološke standarde te unaprijeđene protokole čišćenja

SMJEŠTAJ

MOBILNA KUĆICA BASIC
Mobilna kućica basic je površine 24 m² te kapaciteta do 6 osoba.

Mobilna kućica se sastoji od: kuhinje s blagovaonicom (kuhinjska niša s električnim/plinskim ringovima za kuhanje, hladnjak, mikrovalna pećnica, aparat za kavu, kuhalo za vodu, klima uređaj, posuđe, dnevnog boravka (kutna garnitura za sjedenje, TV, ležaj na razvlačenje za 2 osobe), jedne spavaće sobe s bračnim krevetom, jedne spavaće sobe s dva odvojena kreveta, kupaonice (WC, tuš-kabina, lavabo). Sobe su opremljene poplunima, dekama i jastucima za 6 osoba.

Kućica ima jednim dijelom natkrivenu drvenu terasu (15 m²) opremljenu sa stolom, 6 stolica i 2 ležaljke. 

MOBILNA KUĆICA STANDARD
Mobilna kućica standard površine od 24 m²  može smjestiti do 6 osoba.

Mobilna kućica se sastoji od: kuhinje s blagovaonicom (kuhinjska niša sa plinskim ringovima za kuhanje, hladnjak, mikrovalna pećnica, aparat za kavu, kuhalo za vodu, klima uređaj, posuđe), dnevnog boravaka (kutna garnitura za sjedenje, TV, ležaj na razvlačenje za 2 osobe), 1 spavaće sobe s bračnim krevetom, 1 spavaće sobe s dva odvojena kreveta + ležaja za dijete do 6 godina, kupaonica (WC, tuš-kabina, lavabo). Sobe su opremljene poplunima, dekama i jastucima za 6 osoba.

 Kućica ima natkrivenu drvenu terasu (10 m²) opremljenu sa stolom, 6 stolica i 2 ležaljke. 

MOBILNA KUĆICA COMFORT
Comfort mobilna kućica je površine 30 m² i kapaciteta za do 6 osoba.


Mobilna kućica se sastoji od: kuhinja s blagovaonicom (kuhinjska niša s plinskim pločama za kuhanje i napom, sudoper, hladnjak s ledenicom, mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu, klima uređaj, posuđe), dnevni boravak (kutna garnitura za sjedenje, SAT-TV), 1 spavaća soba s bračnim krevetom, 1 spavaća soba s dva odvojena kreveta, 1 spavaća soba s krevetom na kat, kupaonica (WC, tuš-kabina, lavabo). Sobe su opremljene poplunima, dekama i jastucima za 6 osoba.


Kućica ima natkrivenu drvenu terasu (10 m²) opremljenu sa stolom, 6 stolica, 2 dječje stolice i 2 ležaljke.

MOBILNA KUĆICA SUPERIOR
Superior mobilna kućica broji površinu od 33 m² i kapaciteta za 6 do 8 osoba.


Mobilna kućica se sastoji od: 3 spavaće sobe, kuhinje (aparat za kavu, hladnjak s ledenicom, mikrovalna pećnica i posuđe), dnevnog boravaka (dodatnim ležajem na izvlačenje, SAT-TV), kupaonice (tuš kabina, toalet). 


Osim toga kućica ima natkrivenu drvenu terasu (20 m²) opremljenu sa stolom, 6 stolice i garniturom za sjedenje.


Kućica je opremljena sa klima uređajem.
Sobe su opremljene poplunima, dekama i jastucima za 6-8 osoba.


U mobilnim kućicama nije dozvoljeno pušenje ni držanje kućnih ljubimaca!

Na što smo ponosni?
Jedinstvena lokacija uz more s pogledom na brijunsko otočje, šljunčana plaža dugačka 1500 m, parcele i camping homeovi u hladu zelenila ili do mora, smještaj u hostelu s opcijom polupansiona ili punog pansiona, bogata ponuda sportova, à la carte restoran, barovi i beach bar.



Kako možete provesti aktivan odmor u kampu?
Igrajte nogomet, košarku ili odbojku. Odaberite jedan od uzbudljivih sportova na vodi ili iskoristite ponudu ronilačkog centra na plaži. Djeca od 4 do 12 godina mogu uživati u brojnim aktivnostima u sklopu dječjeg kluba. A privući će ih i vodeni park na napuhavanje u moru kao i igranje na dječjem igralištu.


Nakon opuštanja na plaži ili rekreacije godit će vam fina mediteranska jela u à la carte restoranu Istrijanka blizu plaže i ponuda brojnih barova i beach barova.
Kamp još nudi i mini market, pekarnicu i štand s voćem i povrćem kako biste svakodnevno bili opskrbljeni svježim namirnicama.