[LAST MINUTE!] Odmor za produženi vikend 10.-14.06. uz povijesni šarm Heritage Hotela Pašike 4* i dašak autohtone Dalmacije u srcu Trogira u 5 dana/4 noćenja s doručkom za 2 osobe i samo 1499 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 6,99 godina GRATIS! Dodatne pogodnosti: besplatan parking i Wi-Fi; boravišna pristojba uključena u cijenu; kućni ljubimci gratis! Kupon vrijedi isključivo za produženi vikend 10.06.-14.06.2020.

HERITAGE HOTEL PAŠIKE 4* smješten u srcu UNESCO-ovog grada Trogira, svojom prijatnom, intimnom atmosferom više je od mjesta odmora i susreta... 


Naše ljubazno i prijateljski raspoloženo osoblje bit će Vam stalno na usluzi te se potruditi da provedete ugodne trenutke u našem malom obiteljskom hotelu s restoranom, 13 soba i jednim apartmanom, u objektu kojem su generacije prije nas i ruke neimenovanih neimara utkale dušu i patinu minulih vremena.

U ponudi Vas očekuje i piće dobrodošlice na dolasku i 10% popusta na sve usluge hotelskog restorana!


Osjetite dašak stare, povijesne, autohtone Dalmacije u šarmantnom ambijentu s restauriranim antičkim namještajem, uživajte u mirisima i okusima Mediterana te ponesite nezaboravne uspomene na hotel Pašike, Trogir i Dalmaciju.


Sve mirise i okuse Mediterana, najzdravije mediteranske kuhinje temeljene na autohtonom ljekovitom bilju, utkali smo u našu gastronomsku ponudu.


Osiguran Vam je i besplatan parking te Wi-Fi, a boravišna pristojba uključena je u cijenu! Kućni ljubimci su GRATIS!

Osjetite punoću i bogatstvo okusa jela i raznih slatkih delicija, poput trogirskih rafiola ili torte od blitve, spravljenih po tradicijskim recepturama u dodiru sa suvremenom kuhinjom.


Kušajte jela temeljena na maslinovom ulju, ribi, mesu i aromatičnim začinima, poput brudeta, bakalara, pašticade, trogirske juhe, škartoceta, stare popare, jela s roštilja...  Uživajte u prvoklasnim, vrhunskim vinima s geografskim porijeklom, od autohtonih sorti grožđa. Doživite užitak za nepce kao hranu za dušu i tijelo u intimnoj atmosferi s ugodnom, opuštajućom glazbom našeg restorana.


Pozivamo Vam da posjetite Trogir kao čudesni grad iznimno bogate povijesti i dugotrajnih uspomena na svoje legende, mitove i humanističku tradiciju! Grad kao cjelina je kolektivno umjetničko djelo zidano i brušeno stoljećima te nadilazi lokalne i jadranske okvire. Stara gradska jezgra je pod zaštitom UNESCO-a.