Udahnite čisti zrak! Plitvička jezera i Big Bear Plitvice Camping Resort**** zovu Vas na iskonski povratak prirodi i bijeg od svakodnevnice na 2 dana/1 noćenje za 4 ili 6 osoba...od 455 kn!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Okruženi ambijentom za odmor i opuštanje ili se aktivno rekreirajte uz pregršt sadržaja! Kupon vrijedi za 4 ili 6 osoba, ovisno o odabranoj ponudi! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 27.06.20.


Big Bear Plitvice Camping Resort ****  

Novi kamp s 4* smješten u Lici, regiji koju krasi netaknuta prirodna ljepota te bliska povezanost mora i planina... Big Bear Plitvice Camping Resort savršen je izbor za bijeg iz stresne svakodnevnice i iskonski povratak prirodi! 


MOBILNE KUĆICE  

Big Bear camping resort je obiteljski kamp sa 100 smještajnih jedinica, a nalazi se na samo 700 metara udaljenosti od granice Nacionalnog parka Plitvička jezera - jedne od najljepših turističkih atrakcija Hrvatske. Pruža idealnu priliku za opuštanje ili rekreaciju. Sjedite na terasi svoje kuće za odmor s čašom vina u ruci dok se vaša djeca igraju na igralištu. Ili gledajte zalazak sunca ispred šatora zvukom tišine.


Ako tražite aktivan odmor, ovo je pravo mjesto za vas. 
Kamp je okružen planinskim krajolicima, pješačkim stazama, vožnjom biciklom - ovo je idealno za one koji traže aktivnu avanturu.

Moderan smještaj u 2 tipa kućica - sve potrebno za opuštanje u prirodi uz svakodnevni komfor vlastitog doma:


Family Luxe za do 5 osoba i Superior Luxe za do 7 osoba.

Kućice su luksuzno opremljene, family lux ima 2 odvojene sobe, 2 kupaone, dnevni boravak, kuhinju sa šankom (tako se vidi razlika), superior lux ima 3 spavaće sobe, 2 kupaone, dnevni boravak s blagavaonom, kuhinju. Sve mobilne kućice imaju kuhalo za vodu, mikrovalnu, hladnjak, štednjak, klima uređaj, TV, internet, terasu i parkirno mjesto.

Molimo kupce da zovu unutar radnog vremena: od ponedjeljka do petka 9h-18:30h te vikendom 9h-15h!