Priuštite si ljetni odmor za dušu na Krku uz 3 dana/2 noći u Villi Pinus u Marbera Green Villas Flora u Njivicama za 4 osobe i 2 djece do 11 god. + piće dobrodošlice i pizza...

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dobrodošli u Flora Green Villas – resort posvećen pružanju najviše razine kvalitete odmora, usluga i dizajna... Dodatna vrijednost ponude je uključeno završno čišćenje i parking! Kupon se može iskoristiti isključivo do 27.06.20.

U srcu kvarnerskog zaljeva stoji otok Krk koji je ove godine postao bogatiji za resort koji je savršenom sinergijom arhitekture i prirode označio novu eru odmora.  Za goste vila Flora pripremamo odmor prilagođen njihovim željama kroz gastronomske, sportske, animacijske i slične sadržaje.

Ponuda uključuje: 3 dana/ 2 noćenja u Villi Pinus + piće dobrodošlice + gratis pizza u Pizzeriji Bukaleta + posteljina i ručnici + završno čišćenje + besplatni wi-fi + gratis parking, sve za 4 odrasle osobe i 2 djece do 11 godina.

Flora Green Villas stvorene su da posjetiteljima omoguće jedinstvenost i intimnost odmora, neovisno o broju posjetitelja, dok njihov dizajn predstavlja unikatan i inovativan pristup povezivanja arhitekture i pripadajućeg okruženja u zajedničku cjelinu koja u potpunosti redefinira pojam odmora kakav do sada poznajemo.

Tailor made iskustvo odmora

Za potpuni doživljaj destinacije i maksimalno uživanje i odmaranje, odabrali smo usluge koje će Vaš odmor na Krku učiniti nezaboravnim! Doznajte zanimljivosti o kvarnerskim otocima, odmorite se uz jutarnje vježbe na terasi vile, okusite mediteransku kuhinju u restoranu Rivica... sve to i još mnogo više možete rezervirati uz rezervaciju smještaja u Flora Green VIllas! Više detalja očekuje Vas ovdje.

Jednostavnost uređenja i suvremeni dizajn za jedinstven odmor...

Vile za 2 do 8 osoba - Bar & Gastro 100 m od lounge bara i restorana - 50 metara od mora - u šumi uz samo more - 10 km od aerodroma - privatan parking - 80 Vila u 4 osnovna tipa 

Za naše goste odabrali smo najzanimljivije i jedinstvene usluge koje će im pružiti nezaboravan odmor na Krku! 

Dodatne dostupne usluge: rent a bike - masaža na terasi vile - lagani trening na terasi vile - škola tenisa - osobni trener - škola ronjenja - SUP - Cocktail party - izlet brodom - mala škola hrvatskog - večera u restoranu Rivica - ležaljka na plaži.

Našim gostima na raspolaganju stoji pizzeria Bukaleta, koja u svojoj ponudi ima sve vrste pizza iz krušne peći, salate i tjestenine, koje proizvodimo od najkvalitetnijih i sezonskih namirnica, a većina proizvoda je upravo s otoka Krka. Naša pizzeria smještena je uz more, a na usluzi Vam stoji uvijek ljubazno osoblje. Bilo da se radi o ručku, laganom obroku ili večeri, pizzeria Bukaleta mjesto je gdje možete uživati u ugodnom ambijentu, pogledu na more, kao i vrhunskoj hrani.

Villa Pinus

Dolazite li sa obitelji, no maštate o pametno razrađenom smještaju koji ima odvojen kat za spavanje i relaksaciju? Vile Pinus zadovoljiti će sve vaše želje po tom pitanju.

Dvije spavaće sobe nalaze se na prvom katu, dok je u prizemlju na raspolaganju sve potrebno za kvalitetan odmor. Ime dolazi od latinskog naziva za bor. Bor je visok te postoje razne vrste borova koji su rasprostranjeni po cijelom otoku. S obzirom da ovih vila ima najviše te su na kat, nose upravo ime po boru.

Veličina: 2 kata x 25m2 + 15m2 terasa

Broj osoba: 4 odraslih + 2 djece do 11 godina.

2 spavaće sobe + dnevni boravak + kuhinja (mikrovalna, kuhalo za vodu, aparat za kavu) + 1 kupaonica s tušem (sušilo za kosu) + 1 WC + posteljina i ručnici + klima uređaj + TV/SAT + telefon + Wi-fi, privatni parking!

Za korištenje navedenog kupona kupac se mora javiti sa KODOM kupona u odjel rezervacija; broj za rezervaciju termina je: 051 846 720 ili na mail: booking@njiviceresort.hr (poslati i kod kupona).