Ljetni obiteljski predah u Novom Vinodolskom na 3 dana/ 2 noćenja s Polupansionom za dvoje i dijete do 12 god. u Hotelu Lišaj uz korištenje bazena, jacuzzia, pićem dobrodošlice...od samo 1389 kn!

31 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Čari mirnog mjesta u predivnom hotelu uz pregršt pogodnosti koje su Vam na raspolaganju očekuju Vas i Vašu obitelj ovog ljeta! Kupon vrijedi isključivo od 10.06.20. do 11.07.20. (rasprodani termini u lipnju: 12., 13., 20., 21.06.)

O Hotelu Lišanj

Dva različita identiteta spojena u jednom hotelu sa 168 ukusno uređenih soba. Eklektična mješavina povijesne obnove i sadržaja orjentiranih na djecu, čini idealnu kombinaciju za obiteljski odmor u Hotelu Lišanj u Novom Vinodolskom.


Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u standard dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem (smještaj u sobi više kategorije sukladno raspoloživosti), s buffet doručkom i večerom (polupansion) + produženo trajanje doručka do 11 h i mogućnost korištenja doručka na otvorenoj terasi hotela + piće dobrodošlice + jednokratni voucher za jedno piće uz večeru (po osobi) + popodnevni zdravi snack za djecu + korištenje jacuzzi-ja za dvoje u trajanju od jednog sata - uz rezervaciju termina + ogrtači u sobi (2 kom.) + korištenje bazena + besplatan wi-fi + besplatan parking u blizini hotela, sve za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 12 godina.


Restoran
Uživajte u mediteranskim okusima s prekrasnim pogledom. Restoran ima 360 sjedećih mjesta, 200 sjedećih mjesta na terasi (doživljaj usluživanja na prekrasnoj terasi uz šum mora), nudi: dječji buffet, doručak, ručak i večera a la carte, hranilice za djecu.



Bazeni
Dođite i opustite se uz bazene. S jednim unutarnjim bazenom i tri vanjska bazena, postoji jedan za svakog člana obitelji.


Tri vanjska bazena
Dječji bazeni (bio-design)
Baby bazeni sa sjenom
Dva unutarnja bazena
Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!


SMJEŠTAJ
Sve sobe i apartmani opremljeni su sa: SOS alarm sistemom, TV s kabelskom, sušilom za kosu, sef, dostupne su sobe za osobe s invaliditetom, Wi-Fi besplatan, dostupna posluga u sobama 7-23h, direktna telefonska linija, mini bar, ležeća kada i tuš, klima, detektor dima, dječji krevetić na upit (uključen u cijenu).

Top pogodnost - free room service - mogućnost serviranja doručka i večere u sobu - na upit.

STANDARD DVOKREVETNA SOBA
Kvadratura: 26 m2. Broj osoba: 3. Sadržava dvostruki krevet.


Obavezna rezervacija na mail kuponi@jadran-crikvenica.hr i telefon +385 51 241 970 uz broj ili sliku kupona po aktivaciji kupona.