Vrhunske dalmatinske delicije na tanjuru! U centru Trogira očekuje Vas Restoran Pašike i ponuda večere za 2 osobe sa selekcijom tradicionalnih jela u 3 slijeda i uz čašu vina po izboru - samo 219 kn!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ne propustite priliku za posjet Restoranu Pašike - ponosnog vlasnika Culinary heritage certifikata - i guštanje u tri najfinija slijeda domaćih jela... Kupon vrijedi za 2 osobe i može se iskoristiti do 01.07.2020.

Ponuda uključuje večeru sa selekcijom tradicionalnih jela u 3 slijeda:

● Juha dana

Glavno jelo: tradicionalna plata koja uključuje kaštelanske makarone ručno motane na vreteno s junećim točem, staru poparu (hobotnica, lignja, sipa) s domaćim njokima, janjetina na bokune s bobom i bižima te brujet (ribe,lignje i kozice) s aromatičnom palentom

● Desert: kolač kuće

Čaša vina vinarije Šimunović po izboru, 0.1L: Bili vuk i Kujunđuša - bijela vina, Crni Šimun - crveno vino, Rose Šimun - rose

Dodatne pogodnosti: Couvert uključen u cijenu + 20% dodatnog popusta za kupce na ostale usluge restorana!

Samo najbolje od Dalmacije - moto je našeg restorana Pašike u kojem kužinajemo važne sastojke sretnog života: izvrsne gastronomske specijalitete i kvalitetno druženje u dobrom raspoloženju i ugodnoj atmosferi tijekom cijele godine.

Kušajte višestoljetna jela dalmatinske i mediteranske kuhinje osvježena modernom notom i nazdravite životu s autohtonim sortama dalmatinskog vina.

Riba, plodovi mora, mesni specijaliteti, čuvene i krepke juhe, pašticade, maštoviti rižoti od liganja i sipa probudit će iskonskog gurmana u Vama.

Za potpuni doživljaj, nagradite svoje nepce s našim izvornim slasticama, pripremljenima po tajnim obiteljskim recepturama koje već stoljećima prenose naše majke na kćeri.

Posjetite nas, osjetite, kušajte i istražite enogastronomsku Dalmaciju!

Heritage hotel Pašike, smješten u srcu UNESCO-ovog grada Trogira, svojom prijatnom, intimnom atmosferom više je od mjesta odmora i susreta. Osjetite dašak stare, povijesne, autohtone Dalmacije u šarmantnom ambijentu s restauriranim antičkim namještajem, uživajte u mirisima i okusima Mediterana te ponesite nezaboravne uspomene na hotel Pašike, Trogir i Dalmaciju.