Bijeg od stvarnosti i preporod za dušu i tijelo! Uživajte u panoramskom wellnessu uz saune, vanjski bazen i relax čaj na 3 sata u Sunčanoj Kući Boutique Hotelu 4* u Sloveniji, za dvoje i samo 266 kn!

Kroz jedinstveni Spa Vrt, lagano ćete se isključiti od svakodnevne borbe s vremenom koje diktira današnji urbani život. Kupon vrijedi u terminu od ponedjeljka do petka i do 30.08.20.!

Sunčana Kuća Boutique Hotel ****

Predivan hotel s 4 zvjezdice ustupa prvoklasnu uslugu i personalizirani pristup gostima.


Sunčana kuća je oaza koja nudi čisto uzbuđenje postojanja. Pet prostranih i luksuzno namještenih apartmana novoizgrađene vile, skrivene u ruralnom dijelu regije Prlekije, istovremeno mogu primiti samo do 13 gostiju i ponuditi vam diskreciju i udobnost koja vam je potrebna. Svi luksuzni apartmani dizajnirani su tako da udovolje potrebama svakog pojedinca. Svaki od njih opremljen je jedinstveno, promišljeno i s detaljima koji jednostavno moraju potaknuti Vašu maštu.


Paket uključuje: korištenje wellnessa (3 h, u wellnessu može biti do 4 para) - sauna u bio-biljnoj i finskoj sauni, korištenje vanjskog bazena za masažu, opuštajući čaj i svježe voće, korištenje ručnika i sušila za kosu, korištenje ormara + besplatan WI-FI + besplatan parking; sve za 2 osobe.

SAUNA & SPA VRT

Ako volite saunu oduševit će vas sauna & SPA vrt smješten u neposrednoj blizini Sunčane kuće, u kojem ćete se moći prepustiti raznim wellness programima, diveći se jedinstvenom panoramskom pogledu. Tako ćete se moć prepustiti užicima umirujuće masaže i pozdraviti sa još jednim od vaših nezaboravnih i sadržajnih slobodnih dana. 


U našem wellnessu toplo ćemo vam preporučiti da se priuštite bio saunom, turskom kupatilom ili finskom saunom. Nakon ugodne sesije u jednoj od naših soba za znojenje, dobrodošli ćete rashladiti tijelo u ugodnoj opuštajućoj sobi ili uživati ​​u nekim korisnim efektima vanjskog hidromasažnog bazena. Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama Zavoda javnog zdravstva!

Obavezno prvo sa hotelom provjeriti termin, pa nakon toga kupiti kupon jer hotel potvrđuje rezervaciju ovisno o raspoloživosti. Za korištenje navedenog kupona obavezna najava i to na mail: booking@soncna-hisa.si ili tel: +386 2 588 8238 ili + 386 40 272 921.!