[NOVO-ŠPICA SEZONE] Vrhunsko ljetovanje uz 5 ili 7 noćenja s ALL INCLUSIVE LIGHT za dvoje u Pine Beach Pakoštane uz brojni sportski i animacijski sadržaj! Dijete do 3,99 god. GRATIS!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

PO PRVI PUT NA CRNOM JAJU! Uživajte u živopisnim Pakoštanima u vrhuncu ljetne sezone! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 11.07. do 18.07.2020.!

Pine Beach Pakoštane
Pine Beach Pakoštane stavlja naglasak na eko i robinzonski turizam, aktivan odmor i tradicionalnu mediteransku kuhinju.

Ponude uključuju: smještaj u dvokrevetnim (A2), trokrevetnim (B3) i peterokrevetnim (C4+1) bungalovima, puni pansion (buffet doručak, ručak, popodnevni snack, večera + bezalkoholna pića te točeno vino i pivo tijekom obroka u restoranu), sport (jedrenje, kajak, windsurf, tenis, stolni tenis, košarka, nogomet, odbojka na pijesku, aerobic, aquapark, badminton, streličarstvo, boćanje, mini, gym, mini golf, penjačka stijena/adrenalinski park), animacija za djecu i odrasle, ležaljke za plažu, parking, boravišna pristojba!

SMJEŠTAJ - BUNGALOVI
Naši šarmantni bungalovi izrađeni od trske oduševit će Vas svojom jednostavnošću. Njihov vanjski izgled i unutarnje uređenje već na prvi pogled govore da će to biti jedinstveno ljetovanje. Pomno položeni u hladovini borove šume, pružaju utočište u prirodi svima željnima odmora od svakodnevnice modernog života. 

Unutrašnjost je opremljena krevetima s posteljinom i policama za odjeću, bez električne energije i sanitarija za potpuni ugođaj ljetovanja u prirodi. Jedinstvena konstrukcija naših bungalova omogućuje prirodnu prozračnost za ugodan boravak u vrućim ljetnim danima.

Bungalov za dvije osobe A2
Dvokrevetni bungalov prikladan je smještaj za jednu ili dvije odrasle osobe ili djeteta. U bungalovu se nalaze dva kreveta za jednu osobu uz mogućnost dodavanja dječjeg krevetića za djecu do 2 godine. 

Minimalna zauzetost je jedna osoba, a maksimalna zauzetost je tri osobe od kojih je barem jedno malo dijete.
Uz nadoplatu, moguće je rezervirati dvokrevetni bungalov u neposrednoj blizini mora.

Bungalov za tri osobe B3
Trokrevetni bungalov najprikladniji je za obitelji s malom djecom do 12 godina koja ne mogu boraviti u odvojenim bungalovima. U bungalovu se nalazi jedan bračni krevet i jedan krevet za jednu osobu. Uz to je moguće dodati dječji krevetić za djecu do 2 godine. 

Minimalna zauzetost je tri osobe, a maksimalna zauzetost je četiri osobe od kojih je barem jedno malo dijete. Uz nadoplatu, moguće je rezervirati trokrevetni bungalov u neposrednoj blizini mora.

Bungalov za pet osoba C4+1
Bungalov s pet kreveta prikladan je smještaj za obitelji s više članova i malom djecom do 12 godina koja ne mogu boraviti u zasebnom bungalovu. U bungalovu se nalazi jedan bračni krevet koji je pregradom odijeljen od prostora u kojemu su smještena tri kreveta za jednu osobu. 

Također je moguće dodati dječji krevetić za djecu do 2 godine. Minimalna zauzetost je četiri osobe, a maksimalna zauzetost šest osoba od kojih je barem jedno malo dijete.

Gratis 1 dijete do 3,99 uz 2 osobe koje plaćaju bez korištenja osnovnog ležaja, uz mogućnost korištenja prijenosnog dječjeg krevetića (potrebno unaprijed najaviti), 30% popusta na djecu do 15,99 godina na osnovnom ležaju!

RESTORAN
Restoran u Pine Beachu sastoji se od velike kuhinje gdje se svakodnevno pripremaju jela od svježih sastojaka, natkrivene otvorene terase sa show-cookingom i bogatog buffeta na kojem se serviraju tri svježe pripremljena obroka dnevno svim našim gostima. 

Na našem buffetu možete pronaći pretežno mediteransku kuhinju od plodova mora, mesa, tjestenina, povrća, salata i voća. Točeno pivo, vino i sokovi, kojima se možete poslužiti za vrijeme obroka, također su uključeni u našu all-inclusive uslugu.

Više od 20 sportskih aktivnosti
Veliki broj sportskih aktivnosti u Pine Beach-u pruža Vam mogućnost da provedete aktivan odmor pun zabave, okušate se u novim sportovima i naučite nove vještine. Za sve to na usluzi su Vam naši sportski instruktori i sva potrebna oprema.

•Boćanje
•Mini teretana
•Penjačka stijena i Adventure park
•Tenis
•Odbojka na pijesku
•Košarka
•Jedrenje i windsurfing
•Kajak
•Vodeni park
•Streličarstvo

ANIMACIJA
Svake večeri pridružite nam se na baru ili u amfiteatru na večernjoj zabavi gdje Vas očekuju skečevi, karaoke, mjuzikli i mnoga iznenađenja, dok će se djeca zabavljati plešući Mini disko s našim animatorima.

Večernja animacija
Pridružite nam se svaku večer uz naš vlastiti prigodni animacijski program. Očekuju Vas tematske večeri, skečevi, karaoke, mjuzikli, mnogo zabave i iznenađenja u našem dvotjednom programu. Za najmlađe svaku večer tu je Mini disko! Zaplešite s Pine Beach animacijskim timom i budite dio Pine Beach priče!

Mini Klub
Za naše najmlađe goste osigurali smo posebno mjesto unutar Pine Beach naselja. Prepustite svoju zaigranu djecu na brigu našim animatorima koji će ih čuvati u posebnom prostoru nedaleko pješčane plaže dok se Vi opuštate i zabavljate.

PAKOŠTANE
Pakoštane je maleno dalmatinsko mjesto od 2700 stanovnika, smješteno između četiri nacionalna parka: Plitvička jezera, Kornati, Sjeverni Velebit i Krka.

S dugom tradicijom ugostiteljstva i turizma za koju je zasigurno najviše zaslužna jedinstvena lokacija usred najvećih prirodnih ljepota Hrvatske te bogata kulturna povijest nastala borbom za pravo na uživanje u tim ljepotama.