[NOVO] Lipanj u luksuzom u baštinskom hotelu iz 12-og stoljeća u Trogiru! Odmorite se na 3 dana/ 2 noćenja s doručkom u XII Century Heritage Hotelu 4*, sve za dvoje i dijete do 7 god., samo 899 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Po prvi put na Crnom Jaju! U hotelu XII Century uživat ćete u individualnom karakteru, bogatstvu povijesti i lokalnoj tradiciji! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 30.06.2020.!

XII Century Heritage Hotel****
Super lokacija na Rivi, u srcu srednjovjekovnog grada Trogira, nudi vam predivan ambijent. Svaka od 15 soba i apartmana pruža iskustvo bogate povijesti Trogira te je pažljivo uređena modernom udobnošću i primamljivim detaljima. Hotel se može pohvaliti sofisticiranim interijerom što ga čini idealnim za parove, prijatelje, obitelj i poslovna putovanja. Naše maštovito dizajnirane spavaće sobe su elegantno, sofisticirano i suvremeno utočište za opuštanje nakon jednog dana razgledavanja Trogira, kupovine ili dana na plaži.


Ekskluzivni interijer
Povijesna građevina iz 12. stoljeća, s originalnim šarmom, XII Century Heritage zaista je jedinstvena rezidencija s zasebnim interijerima. Odražavajući povijest, umjetnost i kulturu ovog područja Dalmacije, ukras je i raskošan i evokativan. Gosti uživaju u sobama s neusporedivim ambijentom, a hotel je nadomak trogirskih atrakcija.



Bar i restoran
Sam restoran impozantna je znamenita gradnja iz 12. stoljeća i predstavlja elegantnu blagovaonicu s klasičnom arhitekturom i modernim dizajnom. Idealno za parove, obitelji, poslovnu večeru ili jednostavno piće s prijateljima. Unosi ugodnu sofisticiranost svakom iskustvu blagovaonice. Nalazi se na trogirskoj šetnici.



CrnoJaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona na br. tel: 021/882-835 ili info@heritagehoteltrogir.com! Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po kupnji kupona isključivo na e-mail: info@loza.one, uz KOD i ID sa kupona po aktivaciji.