[SPEKTAKULARNO] Započnite ljeto sa stilom! Boutique Hotel Mirjam 4* u Makarskoj poziva Vas na 3 dana/ 2 noćenja s doručkom za dvoje i djecu do 3 god. + bazen, sauna, jacuzzi i parking...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u svim wellness pogodnostima i ljepotama Makarske! Obiteljski predah u modernom hotelu koji će do zadnjeg trenutka Vašeg odmora pružiti nezaboravan doživljaj ljeta! Kupon za ponudu se može iskoristiti isključivo od 15.06.20. do 05.07.20.!

HOTEL MIRJAM****

Na prekrasnoj Makarskoj rivijeri, svega 150 metara od mora, a u blizini šume borova, gdje možete slušati pjev ptica obasjanih suncem. Tijekom Vašeg boravaka možete uživati uz tenis jer se tereni nalaze uz hotel. Rafting na Cetini, Zip-line, planinarenje i široku lepezu avanturistički raspoloženim gostima pruža Nacionalni park Biokovo. Grad Makarska, bogata kulturnim spomenicima. Iz luksuzno namještenih soba uživajte u pogledu na brački kanal, kojim su nekad plovili brodovi staroga Rima. Nadaleko poznata mediteranska kuhinja, morski plodovi i brdsko zaleđe rezultiraju posebnim ukusima i zdravom hranom.


Ponuda uključuje: 3 dana, 2 noćenja s doručkom, smještaj u dvokrevetnoj sobi + korištenje bazena + korištenje sauna + korištenje jacuzzija + korištenje fitnessa + besplatan wi-fi + besplatan parking, sve za 2 osobe.

SMJEŠTAJ
Uživajte u moderno uredenim sobama na mirnoj lokaciji, opremljenima prema najvišim standardima. U našim sobama na raspolaganju su Vam klima uredaj, besplatan wi-fi, TV sa medunarodnim programima, mini bar, kuhalo za vodu, sušilo za kosu i balkon.


•Sauna
Uživajte u izuzetno opuštajućim trenucima u sauni. Uz visoko ispoštovane standarde kvalitete i ugodnog ambijenta iskoristite blagotvorne učinke za poboljšanje vašeg zdravlja. Poznata je ljekovitost sauna, a prioritet našeg hotela je zdravlje i zadovoljstvo naših gostiju. Prilagodite temperatura i vlažnost saune prema vašim željama.



•Jacuzzi
Ako se želite opustiti sami ili u društvu, ovdje si možete priuštiti nezaboravno iskustvo relaksacije. Jacuzzi je pogodan izbor za opuštajuće masaže i rehabilitaciju. Uživajte uz opuštajuću glazbu pri željenoj temperaturi vode te jačini mlaznica Hidromasažni bazen u našem hotelu dio je wellness & spa ponude. Prostor je idealan za opuštanje, a može primiti do 8 osoba. Uz opuštajuću glazbu možete naručiti Vaše omiljeno vino ili koktel, a naše vedro osoblje će Vas uslužiti u kratkom vremenu. Sve smo spremni učiniti za Vaš udoban boravak u Boutique Hotelu Mirjam. 



•Bazen
Okruženi prirodnim čarima Makarske rivijere, Bikova s jedne strane i ljepote Jadranskog mora s druge strane. Uživajte uz osvježenje na bazenu i piće na terasi Boutique Hotela Mirjam. Sjeverna strana hotela gleda na planinu Biokovo. Sjeverni dio Biokova proglašen je Parkom prirode, a za sve dragi gosti željne avanture postoje brojni pristupi stazi za šetanje i vidikovce. Ljubazno osoblje pobrinut će se da su vam u svakom trenutku dostupni piće i hrana po vašem izboru, a ugođaj će upotpuniti lagana opuštajuća glazba. Pogled s južne strane hotela pruža se na morsko plavetnilo Jadrana i prelijepe otoke. 


Ovdje možete popiti jutarnju kavu ili uživati u romantičnom zalazaku sunca u večernjim satima. Udobne ležaljke pod suncobranima, uz lagani dašak vjetra, koktel u ruci i pogled koji oduzima dah, sve uz opuštajuće šumove valova - učinit će vaš odmor nezaboravnim! 



•Fitness
U zdravom tijelu zdrav duh. Vodite brigu o svom zdravlju. Omogućavamo Vam pomno odabrane naprave za vježbanje. Svi rekviziti koje posjeduje Hotel Vama su na raspolaganju. Fitness raspolaže raznim spravama i utezima te se nadamo da ćete pronaći nešto i za sebe. Fitness soba radi za vas 0 - 24. Kad god poželite i imate volje, možete se rekreirati. Naše osoblje će Vam pomoći, ako trebate bilo kakvu pomoć ili savjet u vezi korištenja sprava.


Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

Za korištenje navedenog kupona kupac se mora javiti u odjel rezervacija; broj za rezervaciju termina je: 098 934 4877 ili na mail: info@hotelmirjam.com (poslati i kôd kupona).