Najbolje mjesto za ljetni odmor, opuštanje i zabavu s ekipom! 4 dana/3 noćenja u dvjema kućama Istria Estate u Roču na sjeveru Istre za 14 osoba uz pregršt sportskih aktivnosti, bazen, roštilj...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Na raspolaganju su Vam i: bazen, vanjski tuš, ležaljke, plinski roštilj, roštilj na ugljen, stolni tenis, pikado, ljuljačke, trampolin, boćalište te parking! Ponuda vrijedi za 14 osoba i može se iskoristiti do 31.08.2020.

ISTRIA ESTATE je autentično istarsko imanje koje se nalazi u Istri, u blizini grada Buzeta i mjesta Roč. Imanje se nalazi nedaleko od sela Krkuž između brežuljaka gdje vlada potpuna tišina i mir. Na imanju se nalaze dvije istarske kamene kuće te velika okućnica s bazenom. 

Položaj imanja nudi mir i odmor za sve one koje žele pobjeći od svakodnevnih gužvi i urbanog života. Samo imanje osim smještaja nudi i razne aktivnosti koje će vam dodatno obogatiti ovaj nezaboravni odmor. Imanje (2 kuće) namijenjeno je za maksimalno 14 osoba. 

PRVA KUĆA: dvije spavaće sobe s bračnim krevetom te s zasebnim kupatilima, dnevni boravak s kaučem na razvlačenje (mogućnost spavanja za dvije osobe), prostor za druženje s kaminom i barom, WC, blagovaonica s velikim stolom, potpuno opremljena profesionalna kuhinja, ostava s perilicom za robu.

DRUGA KUĆA: jedna spavaća soba s bračnim krevetom i kupatilo, dvije spavaće sobe s bračnim krevetima i zasebnim kupatilima (mogućnost dodatnog ležaja za jednu osobu u svakoj sobi), dnevni boravak s kaučem na razvlačenje (mogućnost spavanja dvije osobe), kuhinja s blagovaonicom

OSTATAK IMANJA: bazen, vanjski tuš, ležaljke, natkrivena terasa, plinski roštilj, uređen vrt, roštilj na ugljen, stol za stolni tenis, pikado, ljuljačke, trampolin, teren za boćanje, privatan parking.

Osim samog smještaja imanje nudi razne aktivnosti. Sportske aktivnosti poput:vožnje biciklom, pješačenja, planinarenja i slobodnog penjanja. Sezonske aktivnosti kao što su: lov na tartufe, branje šparoga i gljiva te posjete raznim događajima i festivalima koji su dostupni samo u određeno doba godine.