Ljetne ljepote Dalmacije! Izaberite 2, 3 ili 7 noćenja s Polupansionom za 2 osobe + 2 djece do navršenih 8 g. u Hotelu Jadran 3* u Segetu Donjem kraj Trogira s bazenom i sunčalištem od 1199 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

GRATIS 2 djece do navršenih 8 godina! Kupon vrijedi ovisno o odabranom terminu: 11.06. - 22.06.2020. / 30.8. - 13.9. 2020. ili 10.07.-16.08.2020.

Single booking - 1 osoba u sobi : za cijenu kupona od 2 noćenja ostvaruje pravo na 3 noćenja; za cijenu kupona od 3 noćenja ostvaruje pravo na 4 noćenja; za cijenu kupona od 7 noćenja ostvaruje pravo na 8 noćenja!

Udaljen svega 20 metara od plaže i mora, Hotel Jadran 3* smješten je u slikovitom mjestu Seget Donji pored UNESCO-m zaštićenoga grada Trogira.

U ponudi Vas očekuju i korištenje vanjskog bazena sa dječjim bazenom, ležaljki i suncobrana na bazenu (prema raspoloživosti)!

Kompleks hotela sastoji se od 5 depandansi i glavne zgrade. Sobe su klimatizirane, 2-krevetne - s mogućnošću 1 pomoćnog ležaja, sa balkonom/terasom na morsku stranu te imaju kupaonicu s tušem, sušilo za kosu, SAT TV i telefon.

Smještaj u dvokrevetnoj sobi sa balkonom ili terasom na morsku stranu + prijava od 14h + odjava do 12h (prema raspoloživosti)!

Gostima su na raspolaganju restoran s vanjskom terasom, beach bar, grill restoran & pizzeria s terasom također na plaži, TV salon, parking, vanjski bazen s dječjim odjeljkom, sportsko-rekreacijski kompleks (udaljen tek 15-ak minuta).

Samo pola sata vožnje od Segeta Donjeg nalazi se Split. Šetnja gradom otkrit će Vam djelić 1700 godina stare povijesti. Dioklecijanova palača iz 3. st., Podrum, Peristil, Zlatna i Srebrena vrata, Katedrala, Jupiterov hram, samo su dio povijesnih spomenika, kojim obiluje ovaj grad. Nakon razgleda Splita skoknite do Solina u posjet starorimskom naselju Salona te razgledajte ostatke hramova, rimskih kupališta, amfiteatara, crkava te gradskih zidina.

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona na 021/800 500 (00-24 h) ili sales@hotel-jadran.com, uz KOD i ID kupona.