[POČETAK LJETA] Osjetite ljepotu tradicije Povljane u Campu Porat! Uživajte u modernim mobilnim kućicama na 4 dana/ 3 noćenja za 4 odrasle osobe i dvoje djece, od samo 969 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite željeni termin za savršen odmor! Kupon se može iskoristiti isključivo od 09.06-04.07.2020.!

CAMP-PORAT

Camp-Porat smjestio se u samom centru mjesta Povljana na jugu otoka Paga. Prekriven borovom šumom i pogledom na kristalno more proteže se na 16000m2, gdje se nalaze atraktivne lokacije za smještaj kampera, mobilnih kućica i šatora.



MOBILNA KUĆICA 4+2

Standard mobilna kućica je površine 24m2.
Mobilne kućice su u suvremenom kamping turizmu neizostavan dio smještajnih kapaciteta, te su najmoderniji oblik smještaja u kampovima. 

Njihov komfor Vam pruža sve prednosti koje imaju apartmani visoke kategorije, ali s jednom bitnom razlikom, smještene su uz samo more, u hladovini šume u uređenom kampu.


U kamp se nalazi 16 mobilnih kućica, koje imaju 24 m2, s dvije odvojene spavaće sobe, kupaonicom i odvojenim toaletom, prostranim dnevnim boravkom i potpuno opremljenom kuhinjom pružaju nevjerojatan komoditet.Parkirno mjesto za automobil nalazi se pored mobilne kućice.



Povljana

Do velikih promjena dolazi sredinom 20. stoljeća kada se u Povljani počinje razvijati turizam. Prvi zapis o dolasku većeg broja turista datira iz 1954. godine U Povljani se kao u prvom mjestu na otoku razvio lovački turizam. Danas tome svjedoče ostaci kuće na području Velikog blata koja je pripadala obitelji Košćina, a u koju su na poziv paških plemića dolazili lovci iz cijele Europe. Od nekadašnjeg ruralnog područja Povljana je postala razvijeni općinski centar čiji današnji izgled svjedoči svekolikom ulaganju i brizi stanovništva u daljnjoj afirmaciji Povljane kao prepoznatljivog turističkog odredišta.



Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na tel. +385 23 692 995 i potvrda rezervacije po primitku kupona ili minimalno 48 sati ranije na e-mail: info@camp-porat.com uz kod kupona. Telefonski nazovite za informacije, putem maila rezervirajte!