Ljetovanje u Dalmaciji u špici sezone! Ne propustite odmor uz izbor 2, 5 ili 7 noćenja s doručkom za 3 osobe u apartmanima Aparthotela Astoria u Seget Vranjici kraj Trogira! Djeca do 6 godina GRATIS!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Aparthotel Astoria nalazi se na ulazu u mjesto Seget Vranjica u neposrednoj blizini Trogira... U smještaju su Vam osigurani i besplatan Wi-Fi i besplatan parking! Kupon vrijedi od 01.07. do 31.08.2020.

Kućni ljubimci dobrodošli bez nadoplate!

APARTHOTEL ASTORIA

Aparthotel Astoria nalazi se na ulazu u mjesto Seget Vranjica u neposrednoj blizini Trogira. Objekt je udaljen od Zračne luke Split 7 km, a od samog Splita 30 km. Do ulaza (izlaza) na autoput u Prgometu dolazi se za oko 10 minuta. Objekt je otvoren cijelu godinu i ima osiguran parking za 30 vozila. Plaža je udaljena oko 300 m. Objekt posjeduje: a la carte restoran s ponudom domaće i internacionalne kuhinje, 6 vrhunski opremljenih apartmana (2+2 kreveta) i 6 vrhunski opremljenih soba.

Apartmani se sastoje od ulaznog hodnika, kupatila (tuš kada), posebne sobe i velikog dnevnog boravka s mini kuhinjom. Kao i čitav objekt, apartmani su opremljeni svim potrebnim inventarom: centralnim grijanjem i hlađenjem, SAT TV-om direktnim telefonskim priključkom, internet priključkom, mini sefom, balkonom s pogledom na more i parkingom. Namještaj je izrađen od ekoloških materijala i vrhunske je kvalitete i dizajna.

Život je prekratak da biste propustili okuse kojima su čistoća mora i snaga sunca obogatili jelovnik i vinsku kartu restorana Aparthotela Astoria. Internacionalna kuhinja poslužena u luksuzno uređenom okruženju okupana je u djevičanskom maslinovom ulju i obojana svim tonovima Mediterana. Zato pronađite vlastiti razlog – budite trendi, istražujte nova mjesta ili se samo prepustite lokalnoj igri: dok birate omiljeni okus među tradicionalnim jelima, otkrijte zašto se u vinu krije istina…

TROGIR

Trogir je slikoviti gradić u kojemu je svaki kamen spomenik, zaokružen parkovima, sa starom jezgrom čije obalne dijelove sa svih strana oplakuje more, naseljavanje bilježi u III.st., prije Krista, a život znatno ranije.