Ljetni odmor u živopisnoj Crikvenici na 3 dana/ 2 noćenja s doručkom u Hotelu Crikvenica 4* i uživajte u čarima sunca i mora uz upotrebu sunčališta, sve za dvoje i djecu do 5 godina, samo 1039 kn!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel se nalazi uz poznatu šetnicu i samo 50 metara od mora! Niz kulturnih i društvenih događanja organiziranih u Crikvenici i okolnim mjestima savršena su prilika da provedete idealan ljetni odmor! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 26.06.20. do 05.07.20.

Hotel Crikvenica

Gosti na raspolaganju imaju 85 soba i 4 deluxe apartmana, wellness zonu te a la carte restaurant koji zajedno s prostranom natkrivenom terasom upotpunjuje ugostiteljsku ponudu hotela Crikvenica.


Superior soba
Gosti vole naše Superior sobe ne samo zbog ugodne i opuštajuće atmosfere već i udobnog kreveta koji jamči čvrsti san. 


Većina soba nalazi se na morskoj strani, a baš svaka soba ima balkon i vlastitu kupaonicu s tušem. Sadržaj sobe: •spavaća soba s bračnim krevetom •kupaonica s tušem •besplatni bežični Internet •klima uređaj •LCD Smart TV •sef u sobi •mini bar!


Restoran
Restoran hotela Crikvenica nudi kombinaciju mediteranske kuhinje i tradicionalnih jela različitih hrvatskih regija, spravljenih od svježih namirnica s kontinenta i mora. 
Za savršen spoj hrane i pića gostima je na raspolaganju zavidan izbor odličnih vina poznatih hrvatskih vinara kao i domaćih i stranih žestokih pića.


Na kraju obroka zasladite se okusima izvrsnih sladoleda ili tradicionalnih slastica pripremljenih na moderan i inovativan način.  

Sunčalište
Za goste koji traže savršeno opuštanje i osvježenje, hotel nudi besplatno korištenje sunčališta sa direktnim pogledom na more i otoke. 


Doživite romantičan zalazak sunca i uživajte u jednom od najljepših pogleda na crikveničkoj rivijeri. Ova otvorena oaza hotela Crikvenice učiniti će Vaš boravak još ljepšim i ugodnijim. 
Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!


Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona na 051 505 800 ili mail info@hotel-crikvenica.com! Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po primitku kupona isključivo na mail info@hotel-crikvenica.com uz broj kupona po aktivaciji kupona!