Istražite povijesne znamenitosti Crne Gore i grad koji nikad ne spava - BUDVU uz Putolovca na 8 dana/ 7 noćenja uz prijevoz busom i pratiteljem + izbor smještaja i usluge, od samo 1809 kn/ osobi!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz autobusom na relaciji Zagreb/ Budva/ Zagreb, 7 noćenja (bez doručka, doručak, polupansion ovisno o kupljenoj opciji) u hotelu Park 3* na Slovenskoj Plaži u Budvi ili Vilama hotela Park 1* i turističkog pratitelja Zagreba na hrvatskom! Kupon vrijedi isključivo za odabrani datum od 25.07 - 15.08.2020.! OTKAZANO!

PROGRAM PUTOVANJA:
1.dan SUBOTA/ ZAGREB – BUDVA

Polazak autobusa sa Autobusnog kolodvora Zagreb u 01.00 sati. Vožnja autocestom u pravcu Dubrovnika uz kraća zaustavljanja radi odmora. Po dolasku u Dubrovnik zaustaviti ćemo se iznad grada na mjestu najboljem za fotografiranje.. Nastavak putovanja prema Crnoj Gori, vožnja pored Herceg Novog prema Budvi. Po dolasku prijava u hotel. Sastanak sa vašim vodičem u hotelu te dogovor oko izleta i daljnjeg programa. Poslijepodne slobodno vrijeme za kupanje i uživanje u ljetnoj atmosferi Budve. Noćenje.


2.dan NEDJELJA/ BUDVA

Doručak u hotelu. Slobodno vrijeme u Budvi za vlastite sadržaje i kupanje. Noćenje.

3.dan PONEDJELJAK/ BUDVA – VELIKA CRNOGORSKA TURA ( CETINJE, LOVĆEN, KOTOR, PERAST ) – BUDVA

Doručak. Predlažemo cjelodnevni fakultativni izlet VELIKA CRNOGORSKA TURA gdje ćemo proći najbitnije lokacije ove mediteranske zemlje. Polazimo od stare prijestolnice Crne Gore, Cetinja. Odlazak na razgled uz pratnju vodiča: Cetinjski Manastir – Rezidencija Petra II Petrovića Njegoša, poznatija kao Biljarda – Muzej kralja Nikole – Dvorski trg uz kraće slobodno vrijeme za kavu. Nastavak vožnje prema Nacionalnom Parku Lovćen – planinskom lancu neobične konfiguracije, remek djelu prirode koje Crnogorci od milja nazivaju Olimp. Na vrhu Lovćena se nalazi Njegošev Mauzolej koji je građen prema uputama našeg umjetnika Ivana Meštrovića ( Ulaznica uz doplatu ). Nastavak vožnje do Perasta, koji je riznica dragocjenih djela bokeljske kulturne, povijesne i umjetničke baštine. Sačuvani su vrijedni spomenici, crkve i kapelice, vitki zvonici. Nakon šetnje mjestom, vožnja brodicom do otočića Gospe od Škrpjela, umjetnog otočića s istoimenim zavjetnim Svetištem pomoraca. Otočić je izgrađen neprestanim nasipanjem kamenja koje je počelo još sredinom 15. stoljeća.  Razgled crkve i samostana. Povratak na kopno te nastavak vožnje do srednjovjekovnog mediteranskog gradića Kotora, gdje će nas dočekati lokalni vodič, uz čiju ćemo asistenciju ući u staru gradsku jezgru koja se nalazi pod zaštitom UNESCO-a; Katedrala Sv. Tripuna – Palača Prima – Crkva Sv. Luke – Crkva Sv. Marije.  Povratak u Budvu u večernjim satima. Noćenje.



4.dan UTORAK/ BUDVA

Doručak u hotelu. Slobodno vrijeme u Budvi za vlastite sadržaje i kupanje. Noćenje.

5.dan SRIJEDA/ BUDVA – SKADARSKO JEZERO – BUDVA

Doručak u hotelu. Slobodan dan ili mogućnost hedonističkog fakultativnog izleta na Skadarsko Jezero, najveće jezero na Balkanu koje je ujedno i Nacionalni park. Vožnja do starog ribarskog gradića na obali jezera sa crnogorske strane, Virpazar. Po dolasku, gdje će nas dočekati lokalna familija koja se već dugi niz godina brine za turiste koji posjećuju ovaj nacionalni park, slijedi ukrcaj na brod te plovidba jezerom ( samim ulaskom na brod putnici ulaze u Nacionalni park ). Uz domaću rakiju i fritule, čuti ćemo priče o flori i fauni nacionalnog parka, vidjeti tzv. Crnogorski Alcatraz, te se naravno i okupati na jezeru. Nakon krstarenja i kupanja povratak u Virpazar, te slijedi ručak, sa 3 vrste riba, svježe ulovljenih upravo u Skadarskom jezeru. Povratak u Budvu u poslijepodnevnim satima te slobodno poslijepodne za uživanje na plažama Budve. Noćenje.


6.dan ČETVRTAK/  BUDVA – ALBANIJA – BUDVA

Doručak u hotelu. Fakultativni izlet u Albaniju. Vrlo rani odlazak na cjelodnevni izlet. Vožnja prema crnogorsko – albanskoj granici te prelazak granice  Nakon prelaska granice odlazak u grad Skadar, jedan od najstarijih albanskih gradova, a koji se nalazi 17 km od granice. Neki turisti kažu da je Skadar prava duša Albanije sa svojim uskim ulicama i antičkim kućama koje se sjedinjuju sa kamenim zidovima i modernim zgradama, stoga je ovo grad gdje ćete vidjeti pravi duh Albanije. Proći ćemo pokraj Skadarske tvrđave Rozafe. Slijedi kraći razgled centralnog dijela grada uz pratnju vodiča: Al`zamil dzamija – glavna gradska šetnica Rruga Kole Idromeno – Džamija Ebu Bekr – Pravoslavna grčka crkva posvećena Sv. Dimitriju– Kip Majke Tereze. Kraće slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. Polazak prema Durresu ( Draču ). Vozimo se pokraj grada Lezhë ( Lež ) gdje se nalazi Skenderbegov mauzolej, posvećen povijesno najbitnijoj figuri albanskog nacionalnog identiteta. Usput ćemo vidjeti i nekoliko bunkera podignutih za vrijeme Envera Hoxhe. Dolazak u Drač. Kraći razgled Drača gdje ćemo vidjeti poznati amfiteatar. Kraće slobodno vrijeme. Nastavak vožnje prema obližnjoj Tirani. Odlazimo u centar grada na pješački razgled glavnih gradskih znamenitosti: Skenderbergov trg sa spomenikom najpoznatijem albanskom junaku – zgrada Opere – zgrada nacionalne banke Albanije – Džamija Ethem beya – Nacionalni povijesni muzej – Gradska šetnica ulica Murat Toptani – katolička katedrala Sv. Pavla – Tiranska Piramida koju je podigao Enver Hoxha – kula sa satom – Zgrada parlamenta – Tiranski univerzitet – glavna gradska avenija Bulevardi Dëshmorët e Kombit. Slobodno vrijeme za vlastite sadržaje i istraživanje Tirane. Polazak prema Budvi. Ovisno o prometu dolazak u Budvu u kasnim noćnim satima. Noćenje.

7.dan PETAK/ BUDVA

Doručak u hotelu. Slobodno vrijeme u Budvi za vlastite sadržaje i kupanje. Noćenje.

8.dan/SUBOTA/ BUDVA

Doručak. Staviti ćemo stvari u autobus, odjaviti se iz hotela. Slijedi slobodno vrijeme do popodnevnih sati za još jedno kupanje u Budvi, na hotelskoj plaži ili nekoj po vašem izboru. U poslijepodnevnim satima polazak za Zagreb. Dolazak u Zagreb u jutarnjim satima nedjelje.

SMJEŠTAJ:
Hotel Park*** se nalazi na Slovenskoj plaži, na ulasku u Budvu iz pravca Bečića. Od Starog grada je udaljen 15 minuta laganog hoda.  Hotel je renoviran 2017. godine. Raspolaže sa 120 soba. Sobe su dvokrevetne, trokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem. Sve sobe imaju kupaonicu sa tuš kabinom, klima uređaj, SAT TV, mini hladnjak i WiFi. Sobe su na katu i okrenute su ka moru ili ka putu. Sobe okrenute ka moru imaju terasu. Postoje i sobe u prizemlju hotela. Hotel je lociran na 50m od Slovenske plaže. Hotel ima i dva restorana, ljetnu terasu, aperitiv bar, parking. Gostima hotela Park 3* je na raspolaganju terasa sa ležaljkama koje su uključene u cijenu.

VILA 1*
Kompleks vila park udaljen je od cca 400 – 800 m od Slovenske plaže. Sadrži dvokrevetne i trokrevetne studije i četverokrevetne apartmane sa terasama. Dvokrevetni apartmani sastoje se od dva ležaja i kuhinje, dok određeni dio vila nema kuhinju. Napominjemo da ležajevi u dvokrevetnim sobama ponekad nisu spojeni već se nalaze u nizu. Trokrevetni studio se sastoji  iz  sobe sa čajnom kuhinjom  i tri ležaja. Apartmani se sastoje iz sobe sa čajnom kuhinjom sa dva ležaja  i spavaće sobe sa dva ležaja. Svi studiji i apartmani imaju WC, WiFi internet, TV,  klimu.

BUDVA
Primorski grad u Crnoj Gori se često naziva “Crnogorski Miami” , jer su je kao popularno turističko odredište s ekskluzivnim mjestima poput Miloćera i Svetog Stefana, posjećivale razne poznate i slavne osobe. Uz ugodnu mediteransku klimu s toplim ljetima i blagim zimama Budva je super za posjet tokom cijele godine i ima mnogo stvari koje se mogu učiniti i vidjeti.