Vruće dane srpnja i kolovoza provedite u prekrasnoj Makarskoj u Poseidon Mobile Home Resort**** uz 2 ili 5 noćenja s doručkom u studio apartmanu ili mobilnim kućicama za 2 ili 4 osobe, super cijena!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite vrstu smještaja u mobilnoj kućici Xline 4 za do 4 osobe ili studio apartmanu za dvoje! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 01.07. do 23.08.2020.!

POSEIDON MOBILE HOME RESORT

Poseidon Mobile Home Resort smješten je u priobalnom dijelu Makarske jednog od najljepših turističkih odredišta naše obale, zadivljujući pogled na Jadransko  more ispred sebe,  i riječima neopisiv pogled na vrhove planinskog masiva Biokovo, neposredna blizina plaže te luksuzno dizajniran interijer  idealan su spoj  za odmor ispunjen mirom i ugodom. 


U našem resortu dočekati će Vas naš tim na koji smo izuzetno ponosni-nenametljivo,stručno i ljubazno osoblje.Mlad,vedar i gostoljubiv tim u svakom trenutku osigurati će osobnu uslugu kako bi ispunili sva Vaša  očekivanja,s ciljem da Vaš boravak učinimo nezaboravnim,sa iskrenom željom da nam se ponovno vratite.


MOBILNE KUĆICE

Sve mobilne kućice su s velikim terasama te opremljene sjedećim garniturama i ležaljkama. 


Ono što će vas zaista impresionirati je savršeno čist interijer jer naše osoblje redovito brine o vašoj sigurnosti i dobrom dojmu. Adria Xline 4 je mobilna kućica za do 4 osobe i veličine 34 m2.




STUDIO APARTMANI

Studio apartman za dvije osobe je veličine 30 m2 te nudi prostrani dizajn interijera opremljen je bračnim krevetom, kuhinjom i kupaonicom modernog i elegantnog dizajna koji pruža vrhunsku udobnost tijekom vašeg odmora.



Rezervaciju smještaja potrebno je izvršiti u roku od 3 dana od kupnje kupona - mailom na poseidon@poseidon.hr ili telefonom na 099 497 0660 (od 09:00-18:00h, izvan toga putem maila) uz predočenje koda kupona. Prilikom rezerviranja potrebno je navesti točan broj osoba i djece, kao i točnu dob djece.