LAST MINUTE PONUDA! Moderno opremeljene mobilne kućice**** Solaris ovog ljeta idealna su destinacija za prirodni luksuz na 3 dana/ 2 noćenja za do 5 osoba i samo 899 kn!

32 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uključena je posteljina i ručnici, konačni troškovi čišćenja! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 13.06. -28.06.2020.

ADRIA MOBILE HOMES

Smješteni u kratkoj šetnji od plaže i okruženi borovom šumom, Adria Mobile Homes nalaze se na području Šibenika, u kampu Solaris. Gosti mogu jesti u restoranu na licu mjesta ili popiti piće u baru. Besplatni WiFi u javnim prostorima i besplatno parkiralište osigurani su.


Sve su jedinice klimatizirane i nude namještenu terasu. Svaka soba ima prostor za sjedenje i blagovaonicu, kao i TV ravnog ekrana. Svaka čajna kuhinja sadrži mikrovalnu pećnicu, aparat za kavu i hladnjak. Kupaonica sadrži tuš. Posteljina i ručnici osigurani su besplatno.


Kućice imaju 1 bračni krevet, 2 kreveta za po 1 osobu i sofu koja se može razvući u dodatni ležaj.

Uz dodatnu naknadu, gosti mogu uživati ​​u vodenom parku s vanjskim bazenom, rezervirati tretman masaže ili se opustiti u sauni ili vrućoj kadi. Dostupna je i usluga dostave namirnica.


Sportski sadržaji na licu mjesta uključuju teniski teren i mini golf, a područje je popularno za ronjenje i jedrenje na dasci. U sklopu objekta dostupni su i najam bicikla i usluga najma automobila.

Adria Mobile Homes nalazi se na 3,2 km od tvrđave Svetog Nikole. Uz katedralu svetog Jakova, stari grad Šibenik udaljen je 6 km. Zračna luka Split udaljena je 54 km.


Savjetujemo provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona i to mailom na marijannadria@gmail.com ili telefonom na 091 568 1817. Rezervaciju smještaja potrebno je izvršiti u roku od 3 dana od kupnje kupona - mailom na imarijannadria@gmail.com ili telefonom na 091 568 1817 uz predočenje koda kupona.