Smart Travel Vas vodi na 1-dnevni izlet busom uz voditelja putovanja u Sloveniju! Otkrijte skrivene čari Soče, Kobarida i Tolominskog korita...samo 189 kn/ osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doživite jedinstvenu ljepotu doline rijeke Soče: oduševite se Tolminskim koritom i kristalno plavom bojom rijeke Soče i uživajte u netaknutoj prirodi… Kupon vrijedi isključivo za odabrani datum: 11.07.(OTKAZANO!), 22.08., 26.09.2020.!

PROGRAM PUTOVANJA:

Okupljanje grupe ispred zgrade gradskog poglavarstva grada Zagreba u 05.50 sati. Nakon upoznavanja grupe sa voditeljem putovanja, slijedi polazak prema Sloveniji u 06.00h. Ugodna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju , uz kraća zaustavljanja putem radi odmora, sve do ulaza u Nacionalni park Triglav - Tolminsko korito. 


To je najniži i najjužniji dio Triglavskog nacionalnog parka, neki kažu i da je jedno od najlijepših ulaznih mjesta u park. Razgled traje cca 2h, staze su sigurne no preporuka je zatvorena obuća pošto je teren sa malo više uspona i prirodnih stepenica. Rutu ćemo obići u pratnji lokalnog vodiča, koji će Vam otkriti skrivene bisere: korita rijeke Tolinke i Zadlaščice, Danteovu jamu, termalne izvore… 

No, ono što će Vas zasigurno oduševiti je kristalno plava boja rijeke, po kojoj je i poznata. 
Nakon završetka obilaska, odlazak u KOBARID, slikoviti gradić u kojem se nalazi poznata mljekara Planika, u čijem je sklopu muzej u kojem je gostima predstavljeno planinsko pašništvo i sirarstvo uz mogućnost degustacije sira (obilazak muzeja po želji, potrebna najava u agenciji zbog rezervacije termina - minimalno 15 zainteresiranih). 


Odlazak prema mjestu BOVEC, slikovitom alpskom mjestu u kojem ćemo napraviti kratku pauzu za laganu šetnju ili kavu, no prije tog ćemo se kratko zaustaviti uz vidikovac sa kojeg će se pružiti pogled na slap BOKA
Nastavak putovanja prema izvoru rijeke Soče. Po dolasku do Koče pri izvoru Soče, prošetati ćemo desetak minuta po stazi osiguranoj sajlama i klinovima i vidjeti izvor rijeke čiji smo tok pratili cijelog dana. 
Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i polazak prema Zagrebu, preko Vršića i Kranjske gore, uz predivan pogled na Julijske Alpe. Slijedi i ugodna vožnja prema Zagrebu, a povratak na mjesto polaska se očekuje u večernjim satima.