Ljetni odmor uz jedinstvenu atmosferu Sarajeva na 3 dana/2 noćenja s doručkom u hotelu Platinum 4* za dvoje + dijete do 5 g., očekuje Vas piće dobrodošlice i parking, samo 658 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Priuštite si odmor u samom središu Sarajeva, u neposrednoj blizini bogate povijesne gradske jezgre. Dodatne pogodnosti: gratis topli napitci u lounge Sali na zadnjem katu hotela nakon 12 h; drugi dan boravka obilazak Sarajeva pješice u pratnji licenciranog vodiča u trajanju 2 h! Kupon vrijedi do 31.08.20.

Hotel Platinum 

HOTEL PLATINUM se nalazi u središtu Sarajeva, u neposrednoj blizini povijesne jezgre grada i na pješačkoj udaljenosti od kulturnih, umjetničkih, poslovnih, turističkih i gastronomskih atrakcija i lokaliteta. 


Hotel nudi 12 soba koje su potpuno prilagođene potrebama poslovnog putnika. Ugodan ambijent doručka i aperitivskog kluba je na raspolaganju za opuštanje. 


U slučaju da dolazite sa vlastitim automobilom, hotel ima osigurana parkirna mjesta. Elegantnost i diskretni luksuz uz izuzetnu udobnost, pružit će vam poseban osjećaj topline i intimnosti, čineći hotelom mjesto za odmor i užitak.

Boravišna pristojba i osiguranje su uključeni u cijenu.


DVOKREVETNA SOBA

Svijetlom ispunjena soba sa pogledom na grad. Dizajnirana za zadovoljstvo gostiju koji se žele opustiti i odmoriti.

Obavezno prvo sa hotelom provjeriti termin, za korištenje navedenog kupona obavezna potvrda rezervacije i to na mail: recepcija@hotel-platinum.ba ili direktor@hotel-platinum.ba.