Rješite se dlaka zauvijek uz do 70% POPUSTA! Split Style Centar uz diodni medicinski laser za dugotrajno uklanjanje dlaka u 3 dolaska po željenim zonama oslobodit će Vas depilacija...od 179 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Na raspolaganju su Vam četri opcije paketa kojima možete tretirati: 3x nadusnice ili liniju trbuha; 3x pazusi ili bikini zonu; nadlaktice ili potkoljeničnu zonu; 3x natkoljenice (bedra)! Kuponi su iskoristivi do 16.08.2020.!

Iz široke ponude Split Style centra izdvajamo lasersku ponudu, japansko iscrtavanje obrva, trajni make up, hijaluronska kiselina i tretmane mršavljenja.  



Diodni laser
Diodni laser smatra se zlatnim standardom za uklanjanje dlaka. Diodni laser može koristiti usred ljeta na tamnoj koži bez straha od oštećenja kože, a tretmani su bezbolni i izrazito brzi. 
Po čemu je poseban diodni laser?
Laserska zraka ima posebne karakteristike te se sastoji iz 2 dijela. Prvo se odašilje laserska zraka slabije snage koja zagrije korijen dlake. Potom slijedi druga laserska zraka koja je jača i bolje uništava korijen dlake jer je zagrijan. 
Laser ima posebne programe prilagođene za sve tipove kože. Prema tipu kože i dlaci odredi se posebni program koji najbolje odgovara i daje najbolje rezultate. 


Laserska ponuda
Laserski tretmani u Split Style Centru rade se vrhunskim uređajem MeDioStar. Epilacija diodnim laserom je najnoviji i u svijetu jedini priznati način dugotrajnog uklanjanja dlaka i dlačica. Laserom se mogu tretirati sve regije osim očiju. Izvrstan i za otklanjanje uraslih dlaka jer prodire nekoliko milimetara ispod kože.

Japansko iscrtavanje obrva
Japanska metoda iscrtavanja obrva pomoći će vam da preskočite dosadno crtanje obrva svakoga jutra i uživate u lijepo oblikovanim obrvama gdje god se nalazili. Japanska metoda omogućuje da se dobije prirodan izgled obrva, a dlačice se ne čupaju, nego samo iscrtavaju. Rezultat je toliko prirodan da je razlika između obične i nacrtane obrve gotovo nevidljiva. Prednost ovog tretmana je što se obrve ne mogu izbrisati kao u slučaju klasičnog make upa, lice izgleda mlađe i vedrije pošto su obrve prilagođene vašem licu u potpunosti. 

Hijaluronska kiselina
Jednog od najboljih svjetskih proizvođača hijaluronskih kiselina možete pronaći u Split Style centru. Hijaluronska kiselina je prirodna i glavna komponenta kože. Starenjem njena količina se postepeno smanjuje. Teosyal je 100% baziran na hijaluronskoj kiselini, neživotinjskog porijekla i s velikom moći resorbiranja, kompenzira ovaj gubitak. Teosyal je najnoviji asortiman proizvoda za popunjavanje bora proizveden u Švicarskoj, a može se ubrizgavati u gotovo sve dijelove lica, vrat, dekolte i ruke.