Vaše skriveno mjesto za savršeni odmor - Apartmani Tragos Lemon Tree u centru grada Trogira! Provedite nezaboravan ljetni odmor na 3 dana/2 noćenja za dvoje + djeca GRATIS!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Apartmani Tragos Lemon Tree Tragos Lemon tree smješteni su u samom centru Trogira pod UNESCO-vom zaštitom kako biste imali najbolji susret s tim višestoljetnim gradom prepunim povijesti, umjetnosti i priča... Kupon vrijedi ovisno o odabranom terminu: do 30.06. / do 31.07.2020.

Tragos Lemon Tree su moderno i lijepo uređeni apartmani u samom srcu povijesne jezgre Trogira.

Na mirnoj su lokaciji i udaljeni svega nekoliko metara od povijesnih znamenitosti, 200 metara od tržnice i supermarketa, te od najbliže plaže oko 800 metara. U blizini je i autobusni kolodvor.

Apartmani sadrže: king size ležaj, jedan sofa ležaj, Wi-Fi, klimu, Max TV, kuhinju i pribor za kuhanje te hranilicu i dječji krevetić na zahtjev!

Ispred ulaza u zgradu je mala terasa tj. zajednički prostor koji koriste svi gosti objekta.

Djeca GRATIS!

Trogir - UNESCO-v biser i grad zlatnog sjaja nudi bezbroj mogućnosti! Možete uživati u kulturi, posjeti obližnjih otoka, raznim aktivnostima, zabavama na festivalima, okusu gastronomskih delicija... 

U svakom slučaju, Tragos Lemon Tree apartmani osigurat će Vam predivan i udoban smještaj cijelo vrijeme vašeg boravka, u šarmantno uređenom i dobro opremljenom prostoru. Pomoći će Vam u organizaciji vašeg odmora, ponuditi dodatne aktivnosti, pružiti sve potrebne informacije i otkriti puno toga o gradu i okolici jer - vaše zadovoljstvo njihova je misija.

Prije kupnje obavezna provjera raspoloživosti s apartmanima isključivo na mail ninamisic@gmail.com; ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA potvrda rezervacije!