ISTRA je uvijek dobar izbor! Provedite dan na posve drugačijem izletu, zanimljiva tura sa Travel Pointom! Upoznajte Grožnjan i Poreč uz 1- dnevni izlet busom za samo 279 kn/ osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjetit ćete GROŽNJAN, srednjevjekovni gradić na brijegu, grad umjetnika sa 64 umjetničke galerije, ljubitelja glazbe i središte Međunarodne ljetne škole jazza. POREČ, nekad glavni grad Istre, danas turistički biser i njegove znamenitosti zbog koji se nalazi na UNESCO-vom popisu zaštićene baštine! Kupon vrijedi isključivo za odabrani termin: 18.07.(OTKAZANO!), 05.08., 15.08.2020.!

PROGRAM PUTOVANJA: 

Polazak autobusa iz Zagreba u 07:00 sati ispred zgrade Gradskog poglavarstva (Trg Stjepana Radića 1 – južni parking).

Slijedi ugodna vožnja kroz Gorski kotar u smjeru Istre uz stajanja po potrebi.

Posjet GROŽNJANU – Istarski gradić Grožnjan smješten je brežuljku, a poznat je po umjetnosti i kulturi, jedinstvenim galerijama i ateljeima te zanimljivim glazbenim događanjima.


Poznat kao "grad umjetnika", zbog velikog broja glazbenika i slikara koji su se tamo preselili tijekom 1950-ih, Grožnjan uz bogatu kulturnu ponudu nudi i barokne crkve te prekrasan pogled na dolinu Mirna.
Nastavljamo putovanje prema POREČU.


Prošetajte s  lokalnim vodičem glavnim ulicama u starom gradu Poreču koje još uvijek čuvaju svoj drevni oblik i raspored starorimskog castruma, a od znamenitosti možete još posjetiti Trg Marafor s ostacima Neptunovog hrama i Romaničkom kućom te Peterokutnu kulu i Okruglu kulu.


Slobodno vrijeme za ručak, kupanje ili šetnju. 
Nakon slobodnog vremena krećemo na okrijepu i degustacijiu autohtonih istarskih vina gdje ćemo od domaćina čuti sve o uzgoju i preradi. Na degustaciji ćemo provesti oko sat vremena, degustacija nije obavezna, moguća je kupnja vina nakon degustacije.
Polazak iz Poreča u smjeru Zagreba u kasnim popodnevnim satima, dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

ODMAH nakon kupnje kupona potrebno se javiti Partneru mailom na: info@travelpoint.hr - ime, prezime i broj mobitela svih putnika, kako bi dobili sve dodatne informacije vezane uz putovanje ili kupili policu od otkaza putovanja.