Obiteljsko ljetovanje u prekrasnom Biogradu na Moru s izborom smještaja u modernom Hotelu Bolero 3* uz 4 ili 7 noćenja s buffet polupasionom za 2 osobe i kupanje u bazenu već od 2160 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 12 godina u economy ili standard sobi boravi GRATIS! Kupon za economy ili standard sobu vrijedi za 2 osobe + 1 dijete do 12 godina, a za obiteljsku sobu za 4 osobe + dvoje djece do 12 godina. Kupon vrijedi u terminima 04.07.-11.07. i 15.08.-27.08.2020.

HOTEL BOLERO 3*

Na ulazu u Biograd na moru, u samom srcu Jadranske obale, čeka Vas obiteljski hotel Bolero širom otvorenih vrata! Grad Biograd, upravo stvoren za život po mjeri čovjeka, zalazi svojim duhom i među zidove ovog hotela. Hotel Bolero stvoren je za smještaj po mjeri gosta. Naš moto Vaša udobnost i ugodnost.



Hotel Bolero Vam je usput; 500 metara od Jadranske magistrale, 150 metara od ACI marine "Kornati", 300 metra od prekrasnih biogradskih plaža. U blizini se nalaze sportski tereni. Nacionalni i parkovi prirode, te prekrasni otoci zadarskog arhipelaga, na dohvat ruke su.


Sobe i apartmani su obnavljani i moderno opremljeni. U sklopu hotela je restoran; ugodan ambijent klimatiziranog prostora te otvorene terase, spajamo s vrhunskim gastronomskim užitkom po svačijem ukusu. 


U ponudi Vas očekuje korištenje vanjskog bazena i ležaljki!

ECONOMY SOBA BEZ BALKONA 1/2+1

Prostrane i udobne sobe bez balkonom opremljene kupaonicom, TV-om, telefon, bežičnim internetom, 2 osnovna ležaja, noćnim ormarićima, garderobnim ormarima, stolovima, stolicama, pomoćnim ležajem, klima uređajem. Sobe su idealan odabir za bračne parove sa jednim djetetom.


STANDARD SOBA S BALKONOM 1/2+1

Prostrane i udobne sobe sa balkonom opremljene kupaonicom, TV-om, telefon, bežičnim internetom, 2 osnovna ležaja, noćnim ormarićima, garderobnim ormarima, stolovima, stolicama, pomoćnim ležajem, klima uređajem. Sobe su idealan odabir za bračne parove sa jednim djetetom.


OBITELJSKA SOBA 1/4+2

Uživajte sa svojim najmilijima u privatnosti dvije odvojene dvokrevetne sobe spojene hodnikom. Prostrane i udobne obiteljske sobe (family rooms) pružaju Vam sve pogodnosti za nezaboravan odmor obitelji sa djecom. Idealne su za obitelji sa dvoje ili više djece. Family rooms odnosno obiteljske sobe idealan su izbor za bezbrižan boravak i smještaj obitelji.


RESTORAN

Kuhinja u hotelu Boleru prožeta je modernom i zdravom slowfood filozofijom, ali bez zanemarivanja tradicionalnog nasljeđa. Sve namirnice su pomno birane i pripremljene sa posebnom pažnjom. 


Za gurmane koji istinski uživaju u hrani naša ponuda će biti melem za nepce. Mediteranska kuhinja ovdje dominira, a tokom ljetne sezone naši kuhari neće izbjeći priliku da vas iznenade specijalnim tematskim večerima. Doručak se služi od 07:00 do 09:30, ručak od 12:00 do 14:00, a večera od 19:00 do 21:00 sati.