Dizajnerska Depadansa Jona u predivnoj Podstrani ovog ljeta očekuje Vas na 2 dana/ 1 noćenje s doručkom ili Polupansionom za dvoje uz korištenje saune, od samo 825 kn! Dijete do 2 god. GRATIS!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite željenu uslugu s doručkom ili doručkom i večerom i prepustite se svim morskim čarima! Nadomak Splitu istražite Dalmaciju i iskoristite priliku za kupanje u kristalno čistom moru! Kupon vrijedi od 01.07.20. do 30.09.20.

Hotel San Antonio smješten je u Podstrani na bijeloj šljunčanoj plaži nadomak središta grada Splita i UNESCO-ve zaštićene antičke rimske Dioklecijanove palce.
Zahvaljujući izuzetnom položaju, Hotel San Antonio idealan je za obiteljski odmor u mirnom okruženju, opuštanju i zabavi na plaži i olakšanju stresa. 


Standardna soba - DEPANDANSA JONA
Sobe su smještene u depandansoj zgradi Jona standard. Standardne su dvokrevetne/ bračne sobe (18m2) s bračnim krevetom i šetnjom pod tušem.
Sobe su opremljene klima uređajem, elektronskim zaključavanjem vrata, izravnom telefonskom linijom, sušilom za kosu, LCD TV-om, brzi internetski priključak, sefom, ogrtačem i papučama, radnim stolom i mini barom kako bi vaš boravak bio što ugodniji.
Sobe u prizemlju imaju terasu, dok ona na gornjem katu ima francuski balkon.


Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: besplatno korištenje saune, besplatan parking, besplatan WIFI internet.

RESTORAN LA CARTE
Restoran se nalazi u prizemlju glavne zgrade hotela; uz plažu i idealno je mjesto za provesti ugodne večeri, steći nova poznanstva i uživati ​​u širokom izboru domaćih i međunarodnih jela.
Prepustite se rukama našeg stručnog osoblja u ugodnoj atmosferi restorana s prekrasnom ljetnom terasom i pogledom na more.

Usluge u slobodno vrijeme
Uz niz vrhunskih sadržaja poput plaže, bazena, fitness centra i saune, Hotel San Antonio nudi i prikladno parkiralište na licu mjesta, besplatno i bilijar.
Usluge uključuju: pristup privatnoj šljunčanoj plaži; parkiralište za automobile (besplatno); fitness centar; unutarnji bazen; finska sauna; biljar soba; ležaljke za plažu. Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!


PLAŽA BAR
Fantastična lokacija uz više, valovi, romantični zalasci sunca, najkvalitetnija hrvatska vina, ukusna hrana, s naglaskom na prirodne sastojke, samo neki od čimbenika koji će pridonijeti ugodnoj atmosferi tijekom vaše boravke.
Naš bar na plaži idealan je za ispijanje pića nakon kupnje i vraćanje energije nakon napornih sportova na vodi.


Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona na mario.cveljo@hotel-sanantonio.com! Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po kupnji kupona isključivo na mail mario.cveljo@hotel-sanantonio.com uz broj kupona po aktivaciji kupona.